Un jucator de la SCM Timisoara va reprezenta Romania la Europeanul de tineret

TIMISOARA. Reprezentativa masculina U20 a Romaniei si-a finalizat antrenamentele din Sala Polivalenta din Craiova si va pleca, sambata, spre Bulgaria, unde va mai sustine doua meciuri de verificare in compania selectionatei tarii vecine, pentru ca, in seara zilei de 11 iulie sa plece spre Georgia pentru a lua startul la FIBA U20 European Championship, Division B.

Intrecerile continentale se vor disputa la Tbilisi, in perioada 15-24 iulie 2022, iar nationala U20 a Romaniei va juca in prima faza in cadrul Grupei A, urmand sa se confrunte cu Luxemburg, Islanda, Estonia si Tarile de Jos.

Conform FIBA, dupa disputarea meciurilor din prima faza, primele doua clasate din fiecare grupa acced in sferturile de finala, invingatoarele din aceasta faza intra in semifinale iar castigatoarele isi vor disputa mult ravnitul trofeu in finala mare, programata sa se desfasoare in data de 24 iulie.

12 tineri sportivi fac parte din lotul ales de selectionerul Florin Nini. Printre ei se afla si talentatul jucator al SCM OHMA Timisoara Robert Schipor (nr.77). Acesta a debutat de la o varsta foarte frageda in echipa mare a banatenilor, antrenorul Dragan Petricevic avand incredere in potentialul sau, cu atat mai mult cu cat acesta va face si in continuare parte din lotul echipei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.