Fetele de la Politehnica Timisoara au inceput pregatirea pentru noul sezon. Nume noi in lot si un prim amical la finalul saptamanii

TIMISOARA. Mirel Albon a sunat adunarea la Politehnica Timisoara pentru a pregati noua stagiune din Liga 1.

Formatia timisoreana a avut 19 jucatoare la prima miscare din aceasta vara, dar si trei fotbaliste noi, care desi nu au semnat intelegeri cu Poli, se pregatesc cu echipa. Este vorba despre Roxana Mirea, o fotbalista care a evoluat ultima data pentru Olimpia Cluj, Melinda Nagy, ultima data la Diosgyori, in Ungaria, si Antonia Bratu, ultima data la Sassuolo, in Italia.

Iata lotul prezent la reunire:
Portari: Cosmina Rosu si Sara Campeanu
Jucatoare de camp: Anda Jivan, Cristina Sucila, Genoveva Rosie, Clara Rosu, Andreea Sepetan, Teodora Meluta, Melinda Nagy, Florentina Ancas, Cristina Codrescu, Denisa Hategan, Anca Dobai, Sabina Scurtu, Antonia Bratu, Nicol Dinca Vuia, Shaira Pera si Melisa Sodinca.

Au lipsit de la reunire, cu motive intemeiate, Larisa Grigore, Nikoleta Kurja, Alexandra Daniloaia si Bianca Ienovan.

Teodora Meluta si Melisa Sodica s-au antrenat separat la prima sedinta de pregatire, ele fiind usor accidentate.

„In linii mari, lotul este prezent. Mai suntem in discutii pentru doua transferuri, dar care intr-o foarte mare masura sunt realizate, mai trebuie sa punem la punct ultimele detalii si ne vom intari atat in compartimentul ofensiv, cat si in cel defensiv, cu doua jucatoare din strainatate, doua jucatoare tinere, din punctul nostru de vedere de mare perspectiva, care sa ne ajute sa ne realizam obiectivele si sa creasca si ele foarte mult alaturi de acest proiect. Sunt jucatoare straine, care vin din tari de unde vin mai putin in Romania, aproape deloc. Dar sunt jucatoare pe care eu le urmaresc de mai mult timp si abia astept sa se alature lotului si sunt convins ca vor aduce un plus”, a declarat Mirel Albon, managerul Politehnicii Timisoara.

Formatia timisoreana se va pregati pe plan local pana la finalul acestei luni, cand va efectua un stagiu in Austria. Primul meci amical este programat la finalul acestei saptamani, cand la Timisoara vine formatia din Szeged.

Vrem sa punem la punct cat mai multe lucruri, atat din punct de vedere fizic, pentru ca este o perioada foarte importanta, cat si tactic. Vrem sa continuam ce am inceput anul trecut, sa ducem la un nivel superior. Sunt multe lucruri pe care vrem sa le schimbam, cel putin pe faza ofensiva din punct de vedere al planului tactic. Vom avea antrenamente in fiuecare zi, in multe zile chiar doua antrenamente. Vom pleca in cantonament, avem deja legate 4 jocuri amicale, toate cu echipe din alte tari suntem in faza de a finaliza inca doua. Deci, sase amicale, toate cu echipe din alte tari. Nu avem niciun amical cu echipe din Romania, cel putin pana in acest moment si cred ca 6 jocuri ne pot face sa ne imbunatatim jocul, pot duce la un nivel sa omogenizam o prima garnitura cu care sa incepem campionatul„, a spus Mirel Albon.

Politehnica, cu 3 echipe de junioare inscrise in competitii

Dupa ce in urma cu aproape o luna echipa sub 15 ani a Politehnicii a devenit campioana nationala, clubul timisorean isi dezvolta si mai mult pepiniera si va inscrie trei echipe in intreceri la diferite grupe de varsta.

Saptamana trecuta Politehnica a anuntat ca antrenorul echipei sub 17 ani va fi Alin Paleacu.

Clubul nostru va mai avea doua echipe, cea U-17 si cea U-11. Ne dezvoltam si din acest punct de vedere. Este o latura prioritara pentru noi dezvoltarea Academiei. Ati vazut, s-a alaturat proiectului nostru si Alin Paleacu, un nume mare pentru Timisoara si fotbalul timisorean. Cred ca va aduce un plus. Suntem pe aceeasi lungime de unda din multe puncte de vedere. Chiar am discutat atat din punct de vedere al dezvoltarii jucatorului, cat si din punct de vedere al planului tactic, foarte multe lucruri le vedem la fel, avem un mod de a lucra asemanator, deci cred ca va fi o colaborare foarte buna si experienta lui cred ca va aduce un plus in clubul nostru si va ajuta aceste fete sa ajunga la un nivel superior„, a adaugat Mirel Albon.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.