Romania a invins Uruguay, la Montevideo. Rugbystul Timisoarei, Gabriel Rupanu, a facut meciul vietii la nationala

A pasat, a dat eseu, a transformat… Romania s-a impus dupa un o intalnire nerecomandata cardiacilor intr-un meci de rugby test in Uruguay. A fost 30-22 pentru tricolori, care au jucat 65 de minute cu un om in minus, intr-o partida in care Gabriel Rupanu, jucatorul lui SCM Timisoara, a dat 18 puncte.

CITESTE SI: Primul esec pe pamant sloven. Poli Timisoara a pierdut la limita testul cu o prim-divizionara

Desi Tudor Butnariu a fost eliminat din minutul 13, Romania a reusit pana la pauza un joc aproape perfect si a condus cu 17-3. Jucatorii Timisoarei, Bucur si Rupanu, au reusit cate un eseu, cel de-al doilea transformandu-le pe amandoua si punctand si dintr-o lovitura de pedeapsa.

In partea secunda, gazdele au profitat de superioritate, timp de 10 minute avand si doi oameni in plus. Cu multe greseli defensive, Stejarii s-au vazut condusi, 20-22. Acelasi Rupanu a marcat 6 puncte si in partea secunda. Pe final romanii au dominat mai reusind un eseu prin Cristi Boboc, transformat de Vladut Popa, pentru scorul final de 30-22.

Cele doua echipe se vor intalni si la finele acestei saptamani.

Foto: frr.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.