Incendiu intr-un bloc din Timisoara. Aproape 30 de oameni evacuati. Foto si video

TIMISOARA. Un incendiu a izbucnit intr-un bloc de locuinte din Timisoara, de pe strada Maslinului, din zona Blascovici.

Pompierii au intervenit de urgenta.

CITESTE SI:  Firma care construieste Centura Sud Timisoara si cea care face descarcarea de pe autostrada la Sanandrei, pe Lista Neagra anuntata in premiera de ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Ar putea sa nu mai fie primite la licitatii

Focul a pornit de la un contor electric, fumul a inundat casa scarii. Un tanar, care locuieste in apartamentul vecin celui in care a izbucnit incendiul, a sarit imediat sa scoata familia din locuinta, o mama cu doi copii, apoi a fugit la masina lui de unde s-a intors cu un extinctor sa stinga contorul care ardea.

In total, 27 de locatari, intre care 7 copii, au fost evacuati din bloc. O persoana usor intoxicata a fost preluata de medici si transportata la spital pentru ingrijiri.

Pompierii s-au asigurat ca incendiul e complet stins si au ventilat casa scarii.

In jurul orei 16:10 am fost solicitati să intervenim pentru lichidarea unui incendiu care s-a manifestat la un contor electric intr-un apartament de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Maslinului din Timisoara.
13 pompieri au intervenit de urgenta cu 2 autospeciale de stingere, o autospeciala de lucru si salvare de la inaltime si un echipaj SMURD.
Din cauza fumului dens de pe casa scării, din imobil au fost evacuate 27 de persoane, dintre care 7 minori. Au fost asistate medical 4 persoane, 2 adulți si 2 copii, care au refuzat transportul la spital.
In acest moment, incendiul este lichidat„, transmite ISU Timis.

VIDEO: George Stefanita

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. In Europa, deci si în România, formatul orei este de 24 ore. De ce „OpiniaTimisoarei” foloseste format american „PM” si „AM” ????

    • Asta te fute pe tine?

  2. arata a bloc de votanti USL, USR, AUR
    selectia naturala

  3. Dar cum arată un bloc cu votanți psd ?