Timisorenii, chemati sa blocheze benzinariile. Se striga adunarea in parcarea stadionului Dan Paltinisanu

A ajuns cutitul la os. Dupa ce timp de saptamani la rand au vazut cum zi de zi pretul benzinei si al motorinei creste, romanii sunt hotarati sa nu mai accepte noi scumpiri.

Sunt cu totii chemati la un protest national, care va avea loc in 30 iunie, de la ora 12.00, in benzinariile din toata tara. Soferii sunt indemnati sa blocheze pompele, in conditiile in care pretul carburantilor este, spun ei, nejustificat de mare.

E timpul sa facem ceva,ieșiti in strada,blocați pompele. Este imposibil si inadmisibil ca intr-o țara ca Romania prețul carburantului sa depașească 9 lei/litru. Share masiv ca sa vada toata lumea si sa stabilim ce si cand vom face. La 121$ pe baril este imposibil ca prețul sa depășească 9lei/litri ( unde jumatate din acesti bani merg catre stat)
Noi facem ceva!„, spun eorganizatorii evenimentului.

Pana atunci insa, timisorenii au strigat adunarea pe Facebook chiar luni, la ora 12.00, in parcarea stadionului Dan Paltinisanu, de unde vor porni spre statiile de alimentare din oras.

Pe retelele de socializare, oamenii discuta despre modalitatea in care vor bloca benzinariile. Unii propun ca fiecare conducator auto sa alimenteze cu 1 litru sau de 1 leu, apoi sa se puna din nou la coada, altii spun ca s-au apucat sa adune monede cu care sa plateasca pentru combustibil.

UPDATE: La orele 12.00, doar cativa soferi au raspuns apelului lansat pe Facebook, dat fiind faptul ca e zi de sarbatoare si multi timisoreni plecati din oras.

Politistii au venit si ei la stadion pentru a vedea ce se intampla. Acestia doar i-au legitimat pe soferi si s-au asigurat ca nu sunt probleme. La 12.30, conducatorii auto s-au retras din zona.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. PNL= PSD = hoție = pensii speciale

    • Mai poti? Aceeasi placa rasuflata. Adauga bah ca PNL=PSD=USR, aceeasi mizerie. Sau tu n-ai aflat cum s-au inghesuit useristii la posturile cu dedicatie date in primaria timisoara de incompetentul DoNimic Fritz. Doar ghiftuiala pentru lipitorii de afise si sponsorii din campanie, iar orasul arata ca dracu. Pastele ma-mii voastre de cacanari de la USR. Hotii striga hotii, ne-am lamurit cat sunteti de pungasi penali abonati la ciolan si atat.

      • am gasit postacul rusofil de serviciu!!!!

      • Ce palaria mea are Fritz sau USR cu pretul la combustibil ? Eu cred ai beut motorina .

    • Miaita, pe tine ce te intereseaza pretul benzinei? Voi astia care v-o trageti in c.. mergeti cu bicicleta!

  2. șăruiți din nou că se face benzina 15 lei si feisbuchiștii o sa blocheze benzinăriile să umple rezervoarele si bidoane de apa.

  3. Va mai aduceti aminte cand dadeati cu petul in asfalt ca sa aparati Rosia Montana? Uniti, normal! Nah, sa ca vad acum cati ga adunati daca nu va aduna Soros!

  4. Eu nu inteleg cum de poate sa va afecteze scumpirea combustibilului! Pai nu ziceati voi ca daca merge Dragnea la puscarie, gata, vi se rezolva toate problemele?

  5. PNL = PSD , = hoție au dublat asigurarea ( soțul lui Codruța) , Dragnea a blocat de 5 a investițiile în mare neagra . Dar pensiile speciale știu să își ddea. PNL = PSD = hoție.

  6. Las că l-au pus PSD la ANRE petipul ăla ce face jocul URSS ului. PNL sprijină PSD sa fure . Deci PNL = PSD = hoție

    • Am si eu o curiozitate: cam cu cat va plateste USR-u sa postati aceleasi banale si cretine comenturi non stop, pe toate saiturile. Vi-s ca o placa zgariata , niciun strop de creativitate, nicio sclipire, vreo fraza mai sugubeata, un pic de elaborare, ceva… Toata lumea si-a dat seama ca USR-istii sunt tampiti si ca nu le-a placut cartea, dar sunt fascinati de ciolan. Asa ca, nu va mai spetiti atata ca ii fix degeaba. Dati pe Netflix, vedeti un serial usurel, in concordanta cu IQ-ul vostru si lasati-ne ca ne-am saturat de voi. Mai un pic si va pleaca toata sleahta de sefi acasa sau, dupa caz, la DNA 😉

  7. A iesit si Chirila in strada :)) sa apere justitia ! Vai de mama voastra , meritati tot ce vi se intampla cu varf si indesat !

  8. PNL= PSD = hoție = pensii speciale= inflație= poduri dărâmate= lipsa autostrăzi= spitale lipsa= abandon școlar= preturi mari energie= pensii speciale+ salarii mari la piloși și incompetenți= hotie

    • Deci va plateste bine :))))))))))))))))))))))))))))))) E la bucata? Ca altfel nu te-ai chinui atata. Mooor cu prostii astia de la USR, jur

  9. PNL= PSD = litrul la motorină 9 lei

    • Pai si de ce ati plecat usereilor de la guvernare? Ca sa ratati sansa de a tine pretul la 5 lei litrul?

      • pentru ca „oameni” ca tine voteaza ciolacu?

  10. De la ”Timisorenii, chemati sa blocheze benzinariile”, s-a ajuns la comentariile de mai sus…n-a confirmat nici unul ca va merge la protest !!!!!

  11. postacii pesedenelisti lucreaza si azi

  12. Dupa cat de vocali si agresivi sunt postacii PSD-PNL, trag concluzia ca le e frica de USR ca dracului de tamaie. Is numa curios, vine direct de la Partid piesa pe care trebuie sa o cante, sau fiecare isi foloseste imaginatia?

    • Eu recunosc: desi nu am treaba cu pesedeyl, mi-e frica ca la dracu de tamaie ca ii mai prostitu inca patru ani pe timisoreni si vom avea parte iar doar de sarbatori lgbtq !😡

    • Prosti ca noaptea postacii USR. Cum le arata cineva realitatea cruda , cat sunt de prosti liderii lor si de incompetenti, cum o baga p-aia cu… ba p-a ma-tii. Atat puteti, voi postati tampenii infantile pe saituri, iar sefii vostri se imbuiba din banul public si se pisa cu jet pe voi. Voi tot postaci saraci si la minte si la punga ramaneti. Mai un an jumate si o sugeti si voi, si ei

      • Gogule, zi-le pe a dreapta ca USR = un partid de hoti la fel ca PSD si PNL. De cand am vazut cum si-au bagat toti agaricii prin primarie si prin consilii de administratie, cand am vazut cum masluieste nea fritz pitz concursurile, cum da cu dedicatie contracte la toti fomistii din USR, m-am lamurit. Niste penali mincinosi sunt, fix ca ailalti. Hotii striga hotii. Mergeti toti in pl a mea de nenorociti. Numa ciolanu il aveti in cap si Timisoara mea arata ca porcu

      • PSD te ajuta cu 3 mici si o bere nu ….ai cumva si pensie speciala ptr postariile tale.

  13. Pretul la benzina e mare cat timp cererea e mai mare decat oferta. Atata timp cat rusii nu dau petrol si oamenii circula cu masinile a proasta, situatia va ramane la fel, indiferent cate mitinguri facem. Mai luam tramvaiul, mai mergem pe jos si cu bicicleta, si se rezolva. Multi oameni care nu pot merge de la Hornbach la Selgros fara masina, si nu cu bagaje, ci cu mana goala. Avem o rata a mortalitatii de 4 ori mai mare decat Palestina.

    • Europa nu ia benzina (țițeiul) de la Rusia. Să vezi chermeza din toamna daca nu EU nu va lua nici un mC de gaz metan!
      Insusiti-va de pe acum invataturile de economisire a energiei de sub toate formele sale!

    • Baaaa, ce tare-i nica asta. Jur. Sa dea el din manute de la timisoara si sa-i sufle tortul lu fritz, chiar e tare. da ce fritz nu mai are cu ce sa plateasca loazele de la centrul de proiecte unde tot angajeaza pile peste pile sau care-i faza? ca timisoara capitala culturala oricum are sa fie un mare bulshit

  14. acu vreo 2 luni ati alimentat ca disperatii cu 10 lei litrul! o meritati din plin! doamne ajuta sa se faca 50 lei litrul!

    • Numele este Nicu sau – corect – NICIU???

  15. Nicule daca se face 50 lei litru atunci si tu vei fii afectat chiar daca nu ai masina , da ai nevoie de alimente, de haine , de apa toate se vor scumpii cu dublu triplu pret …. USR ul o mizerie mai mare decat PSD sau PNL…

  16. Am tot văzut cum ofiteri acoperiti din SRI din PNL PSD USR UDMR au dus România în pragul falimentului și din nou România a devenit un stat securist bolsevic.
    Singura soluție este AUR partidul unde ofiteri acoperiți din fosta securitate nu au reușit sa se infiltreze.

  17. Basescu daca lucra pentru Romania, ar fi facut South STream. Sute de milioane anual pentru tranzit si gaz la jumate de pret. doar din taxa de tranzit se puteau face 100km de autostrazi anual. Plus ca aveam robinetu la noi cand negociam cu Ungaria sau Rusia

  18. ce vrei de la un neam de mamaligari ….statul esuat a lu Dulap Iohannis a reusit sa ne dezbine maxim . Las ca va fi misto cand o sa fie 15 lei litru sa va vad viteji pe Facebook .

    • De ce 15 lei? Mai mlt n duci nici macar tu care esti o mare……putza?

  19. Pentru mine, la cat cat folosesc masina, imi pot permite si 10eur/l de benzina. Nu a r fi rau sa ajungem acolo. Am invata ca, in 90% din cazuri, masina nu este o necesitate ci un moft. Plus ca toate specimenele cu iq<80, adica jumatate dintre soferi, vor deveni pietoni. Traficul va reveni la nivelul din 1950.