Un barbat a sarit de la etaj la Timisoara, dupa ce s-a certat cu sotia

TIMISOARA. Inca un incident grav la Timisoara, luni. Dupa ce dimineata, o fata de 15 ani a sarit in gol de la etajul 5 al unui bloc din Calea Sagului si a supravietuit miraculos, seara, in jurul orelor 20.00, un barbat s-a aruncat de pe geam, de la etajul 1 al unui imobil de pe strada Kiriac.

CITESTE SI: O fata de 15 ani a sarit in gol de la etajul 5 al unui bloc din Timisoara. A supravietuit miraculos, dar ar putea ramane infirma. Motivul din spatele gestului. Video

Barbatul, in varsta de 52 de ani, a venit beat acasa si s-a luat la cearta cu sotia. La un moment dat, furia i-a intunecat mintile, s-a urcat pe geam si a sarit.

A fost gasit prabusit in fata blocului de un vecin care a dat alarma.

La fata locului a intervenit un echipaj al ambulantei care l-a preluat pe barbatul ranit si l-a transportat la spital pentru ingrijiri si investigatii. S-a ales cu un picior rupt si mai multe vanatai.

Politistii au deschis o ancheta si cerceteaza imprejurarile in care s-a produs incidentul.

Azi, 9 mai, la ora 20:00, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, o persoană de sex bărbătesc,s-ar fi aruncat de la etajul 1 al unui bloc situat pe strada Dumitru Kiriac din Timișoara.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 52 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 1 al blocului, acesta fiind găsit conștient și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificării tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Mare dobitoc. Să te arunci de la primul etaj. Te arde nevastă-ta de nu te vezi când ajungi pe mâna ei. În primul rând pentru că ești un mare LAS.

    • Cand sari de la 10 se aude: Aaaaaaaaa… buf!
      Cand sari de la 1 se aude: Buf!… Aaaaaaaaa.

      • ROFL!!

  2. O fii vreun concurs ??

    • O *fi!

  3. pe vremuri sarea amantu pe geam cand venea barbatu acasa.. acum barbatii is speriati de femei

  4. 1 pe zi sare de undeva in TM. Sariti de pe fix.

  5. Plin de Batman in Timisoara

    • Admiratori de-ai lui Tarzan.

  6. Daca tot sariti haideti la noi in partid ,aici suntem toti sariti si avem muuullte de discutat.

  7. Eh, asta isi rupea piciorul si daca se impiedica pe strada de o cireasa. A vrut sa scape de gura femeii si a confundat usa cu geamul. Un betivan mai putin in oras… pana iese din spital si bea iar de bucurie ca a scapat doar cu atat. Pana atunci, nevasta ori bate geamu-n cuie ori le desfiinteaza.

    • Banc popular intr-un bloc de pe Rusu Sirianu:
      „Doamna, nu imi mai repetati ca sotul dumneavoastra a iesit pe balcon la o tigara si nu s-a mai intors, pentru ca noi nu avem balcon”.

  8. Pe unde se poate face vaccinul pt covid ? Multumesc anticipat pentru raspuns.

    • In general in mana, in dreptul umarului.