SCM Timisoara incepe noul sezon de rugby cu un meci pe teren propriu

TIMISOARA. 14 echipe impartite in doua serii este solutia cu care Federatia vrea sa resusciteze rugby-ul romanesc. Primele doua esaloane s-au contopit formand Liga Nationala, iar recent castigatoarea Cupei Romaniei, SCM Timisoara a fost repartizata in grupa cu Baia Mare, Cluj, Petrosani, Alba Iulia, Gura Humorului si Suceava.

CITESTE SI: Studiu unic in Romania, realizat la Timisoara pe parcursul a 13 ani, ce va fi prezentat la Toronto. 4 la suta dintre pacientele cu cancer de san au dezvoltat o a doua neoplazie

In weekend va incepe asadar noul sezon, iar echipa banateana va intalni acasa pe CSU Alba Iulia, sambata de la ora 11 pe arena Gheorghe Rascanu. Se va juca un singur tur de campionat, adica 6 meciuri pentru fiecare echipa, apoi primele doua clasate merg in play-off, iar celelalte in play-out. Iata programul complet al lui SCM Timisoara in prima faza a Ligii Nationale, cu precizarea ca in fiecare runda o echipa va sta.

Etapa I (16 aprilie): SCM Timisoara – CSU Alba Iulia

Etapa II (23 aprilie): Stiinta Baia Mare – SCM Timisoara

Etapa III (7 mai):  SCM Timisoara sta

Etapa IV (14 mai): SCM Timisoara – Universitatea Cluj

Etapa V (21 mai): Stiinta Petrosani – SCM Timisoara

Etapa VI (28 mai): SCM Timisoara – RC Gura Humorului

Etapa VII (4 iunie): CSM Suceava – SCM Timisoara

Anul 2022 este special pentru trupa timisoareana si marcheaza 50 de ani de la primul titlu, 100 de ani de la primul joc de rugby, disputat chiat in Timisoara, insa intre doua echipe bucurestene si 10 ani de la primul titlu din „epoca moderna” a clubului banatean.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.