Totul sau nimic? SCM Poli Timisoara meci decisiv cu Steaua in Cupa Romaniei la handbal

TIMISOARA. SCM Politehnica Timisoara si Steaua Bucuresti se reintalnesc la 14 zile distanta de la disputa lor din campionat. La 23 martie, handbalistii violeti castigau, pe teren propriu, cu 34-26, intr-o partida din Liga Nationala.

CITESTE SI: Ripensia Timisoara continua in liga secunda si din vara 

Acum, cele doua grupari se intalnesc in Cupa Romaniei, la Sighisoara, noua casa a bucurestenilor. Disputa conteaza pentru turul secund al Cupei Romaniei si are loc in mansa unica. Alb-violetii vin dupa victoria de duminica, 3 aprilie, cu CSM Bacau (30-25, in deplasare), succes care i-a urcat pe locul al 11-lea.

Steaua este pe pozitia a doua in Liga Zimbrilor si vine si ea dupa un succes important in campionat, 35-30, tot la Sighisoara, cu Potaissa Turda.

Asa cum am mai spus-o, abordam fiecare meci la victorie. Daca ne iese, e foarte bine, daca nu, muncim mai departe. Sunt bucuros ca jucam de la egal la egal cu echipe mai valoroase decat noi. Sunt fericit pentru prima victorie in deplasare si sper din tot sufletul ca meciurile care urmeaza, inclusiv cel de Cupa Romaniei, sa fie bune pentru noi si sa aducem bucurie timisorenilor”, spune Horvath Atilla, antrenor principal al Politehnicii.

Partida Steaua – SCM Poli are loc miercuri, 6 aprilie, ora 19,15, iar castigatoarea se califica in sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.