Viitorul arata bine: multi jucatori de la SCM Poli Timisoara, la nationala

TIMISOARA. Chiar daca echipa mare se zbate in mediocritatea subsolului clasamentului, multi jucatori ai echipei mari, dar si de la juniori sunt bine vazuti si chemati la nationala.

CITESTE SI: SCM Timisoara – Baia Mare, meciul inceputului de an in rugby-ul romanesc. Procentaj bun pentru bananteni in finalele de Cupa cu maramuresenii 

Trei tineri jucatori de la SCM Politehnica Timisoara se vor prezenta la lotul national de seniori al Romaniei, pentru pregatirea centralizata din perioada 6-9 aprilie, de la Bucuresti. Este vorba despre interii Ianus Dumitrescu si Antonio Bordeanu si de portarul Claudiu Pal.

Antrenorul Horvath Atilla va fi secundul selectionerului Xavier Pascual, la aceasta actiune, la care a fost chemat si kinetoterapeutul Elian Apostol.

Dupa finalul acestui cantonament, cei trei jucatori si kinetoterapeutul vor ramane in Bucuresti, pentru pregatirea centralizata a lotului national de tineret (11-18 aprilie). Pe langa ei, vor mai veni cinci handbalisti viola, Alexandru Moldovan, Raul Bote, Robert Citu, Vlad Chira si Darius Bran.

Aproximativ in aceeasi perioada (11-14 aprilie), lotul national de juniori se va antrena la Timisoara, cu portarul Alin Cozmaciuc si jucatorul Mateo Rosca, printre cei convocati.

Nu stiu daca ar trebui sa ne surprinda convocarile acestor tineri jucatori la lotul de seniori. Cred ca este o premiera pentru Timisoara sa aiba atat de multi jucatori la echipele reprezentative. Este un semn ca proiectul urca, inseamna ca lucrurile pe care ni le-am propus incep sa functioneze. Ideea este de a avea rabdare. Eu sunt convins ca echipa va arata altfel din sezonul viitor. Sa dea Dumnezeu sa ne salvam, caci acesta este obiectivul, si echipa va arata cu totul si cu totul altfel”, spune Horvath Atilla.

Pana la aceste cantonamente, SCM Poli mai joaca doua partide, ambele in deplasare: duminica, 3 aprilie, cu CSM Bacau, in campionat (ora 12,00) si miercuri, 6 aprilie, cu Steaua, in Cupa Romaniei (la Sighisoara, ora 19,15).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.