Abonament de parcare in centrul Timisoarei pe 6 luni, marele premiu al unui concurs de idei pentru uniformele paznicilor din muzeele orasului

TIMISOARA. Paznicii de la Muzeul National de Arta, Muzeul National al Banatului si Muzeul Satului Banatean vor purta in viitor uniforme, iar, pentru crearea acestora, cele trei institutii aflate in subordinea Consiliului Judetean Timis au lansat un concurs.

CITESTE SI: 18 ghisee check-in, porti automate de scanare documente, 7 lifturi de bagaje si un super sistem de securitate. Noul Terminal de Plecari Externe de la Aeroportul Timisoara isi cauta diriginte de santier

TMuseums ARTguard” se va desfasura in perioada 11 martie – 11 aprilie, iar timisorenii sunt invitati sa isi trimita ideile despre cum ar putea sa arate uniformele unice pe care le va purta personalul de securitate din cele trei institutii.

Cei care vor sa se inscrie in competitie o pot face in perioada 11 martie – 1 aprilie, prin completarea unui formular: https://forms.gle/CgoQj5ate7XpLdFE9.

Castigatorul va fi anuntat in 11 aprilie.

In acest proiect comun, Muzeul National de Arta Timisoara ofera castigatorului ocazia realizarii unei expozitii personale de design vestimentar in spatiul virtual, sub egida Muzeului, iar Consiliul Judetean Timis, prin Directia de Prestari Servicii, acorda ca premiu un abonament de sase luni in parcarea CJ Timis de la Hotel Timisoara. De asemenea, toate cele trei muzee implicate in proiect vor acorda ca premiu un tur ghidat pentru castigator, impreuna cu 15 prieteni, cat si cinci abonamente unice lunare„, transmit organizatorii concursului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.