Aparitia neasteptata care le-a ‘stricat’ unor tineri plimbarea nocturna la Timisoara. Au rupt-o la fuga

TIMISOARA. Cursa contra cronometru a jandarmilor la Timisoara in seara zilei de Valentine’s Day.

Pe cand patrulau in Calea Buziasului, oamenii legii au vazut doi tineri care se plimbau linistiti. Cand s-au apropiat, cei doi au intrat brusc in panica si au rupt-o la fuga. Jandarmii s-au luat dupa ei si i-au capturat in cele din urma. Aveau sa descopere si de ce au dat bir cu fugitii. In buzunarele fugarilor, au gasit doua pungute de cannabis. Cei doi tineri, in varsta de 21, respectiv 38 de ani au fost predati politistilor, care vor continua cercetarile.

La scurt timp dupa capturarea celor doi, in aceeasi zona a orasului, un alt tanar, care se plimba cu o bicicleta, a inceput sa pedaleze din ce in ce mai tare in incercarea de a se face nevazut. Jandarmii au plecat in urmarirea lui si l-au si prins in cele din urma. Omul a refuzat sa fie perchezitionat, iar jandarmii l-au dus la politie.

Oamenii legii au aflat ca tanarul are 38 de ani, iar in urma controlului si-au dat seama si de ce a incercat sa fuga de echipajul de jandarmi. Avea asupra sa un cutit, tutun, muguri de cannabis, foite si filtre. Politistii vor continua cercetarile si in acest caz.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.