Aproape 50 de copii vaccinati la Timisoara si in judet, in prima zi dedicata imunizarii micutilor intre 5 si 11 ani

TIMISOARA. 46 de copii cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani au fost vaccinati miercuri, in prima zi in care s-a facut imunizarea la aceasta categorie de varsta, in Romania.

CITESTE SI: 3 bebelusi cu COVID ajunsi la Spitalul Victor Babes Timisoara. Se suplimenteaza paturile pentru copii dupa cresterea numarului de micuti infectati in Timis 

CITESTE SI: Primii copii intre 5 si 11 ani vaccinati la Timisoara. Medicii: Anul trecut am avut 17 micuti in Terapie Intensiva la Spitalul Louis Turcanu din cauza afectiunilor la inima provocate de COVID. Video

La Timisoara, micutii au fost insotiti de parinti la cele doua centre deschise special pentru vaccinarea copiilor, la Spitalul Louis Turcanu si la Casa Tineretului.

In judetul Timis, pentru imunizarea copiilor din aceasta categorie de varsta 5 – 11 ani, au fost organizate, in total, 7 centre de vaccinare. Doua dintre ele sunt in Timisoara, iar restul in mai multe orase si comune de pe raza judetului.

●SPITALUL LOUIS TURCANU TIMISOARA
●CENTRUL FUNDAȚIA PENTRU TINERET TIMISOARA (Casa Tineretului)
●CENTRUL DUMBRAVITA;
●CENTRUL LUGOJ SALA DE SPORT;
●CENTRUL CAMIN SPORTIV SANNICOLAU MARE;
●CENTRUL CASA DE CULTURA GATAIA;
●SPITALUL DR. KARL DIEL JIMBOLIA;

Pe langa acestea, inca 22 de cabinete ale medicilor de familie vor vaccina aceasta categorie de varsta.

Pe de alta parte, in ultimele 24 de ore, in judetul Timis, au fost administrate 912 vaccinuri, dintre care 792 de la Pfizer, 87 de la Moderna si 33 Johnson&Johnson. Cele mai multe dintre ele, 566, sunt, de fapt, doza 3 booster.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ce poti astepta de la generatia de snowflakes deveniti parinti? Nimic bun. Generatia de mame ,,instrite,, pe mmtcg isi duc copii ca pe cobai ….
    Insusi Robert Malone unul dintre inventatorii mARN a iesit de nenumarate ori public si a spus ca acest ser NU e bun pentru copii.
    Ce conteaza parerea lui,cand pe mmtcg s-a dat tonul inteparii de catre expertele de acolo?

  2. Se creaza epsilonii. nu are importanta cati scapa ca astia is la gramada

  3. O. T. !!! De ce ai sters comentariile ?

    • Sa stearga comentariile care sunt impotriva main-stream. Numai astazi mi-au sters doua.

  4. Iar folositi termenul de „imunizare” cand vine vorba de vaccinul anticovid? pe bune ca deja exagerati cu aceasta terminologie mincinoasa. Acest vaccin nu imunizeaza. Imunizare inseamna ca nu faci boala si nu o transmiti mai departe.NU MAI MINTITI cu nerusinare. Conform DEX, imunizare =Proces prin care un organism devine nereceptiv la o boală microbiană în urma unui tratament sau a faptului că a avut în trecut această boală.
    DAR chiar dupa 3 doze de vaccin, oamenii tot iau covid si dau mai departe. NU SUNT IMUNI. Jurnalism mincinos. Terminati cu modul asta mincinos de a atrage oamenii spre vaccinare.

  5. Doamne fereste. Generatia Pro a facut copii si acum fac experimente medicale pe ei.

  6. Amar și vai de părinții care își duc copiii s-ăi împungă hoinarii fără creier și fără suflet !

  7. Suedia a renuntat la inteparea copiilor. Ce sa mai spun de Robert Malone… Pufuletii astia ne omoara… Culmea…

  8. Oameni, cat de inconstienti sa fie parintii astia ?
    Incredibil , chiar nu imi vine sa cred unde a ajuns nivelul de prostie in ziua de azi.
    Vai si amar de sarmanii aia de copii, vai vai.
    Unde mai poate merge minciuna asta ?
    Imunizare ?
    Tu iei Gripa si o dai mai departe ? Pai despre ce Imunizare vorbim aici maaaa ???? Inconstientilor !