Petarde si artificii lasate in mijlocul drumului. Un barbat si-a abandonat ‘marfa’, ca sa nu fie prins de jandarmi

TIMIS. Captura de petarde si artificii, chiar in ultima zi din an, la Lugoj. Jandarmii au fost sesizati de trecatorii de pe strada Burebista ca un barbat vinde articolele pirotehnice la marginea drumului.

CITESTE SI: Stadionul lego intrat la licitatie, baza sportiva in constructie in sudul orasului, arena de 32.000 de locuri, inca un vis. Cum se va schimba infrastructura sportiva din Timisoara in 2022

In urma unui apel telefonic am fost sesizati cu privire la faptul ca o persoana vinde materiale pirotehnice dintr-o valiza de mari dimensiuni pe strada Burebista din municipiul Lugoj.
Ajunsi la fata locului am depistat 3147 materiale pirotehnice abandonate„, transmit reprezentantii IJJ Timis.

Ca sa nu fie prins de jandarmi, vanzatorul de ocazie si-a lasat toata marfa pe trotuar si a rupt-o la fuga.

Jandarmii atrag atentia ca orice operatiune cu articole pirotehnice, efectuata fara drept, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amenda.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.