Razie a politistilor locali din Timisoara. Gunoaie si rable ridicate de pe domeniul public. Foto

TIMISOARA. Politistii locali au facut o razie pe strazile Pop de Basesti, Mangalia, Crizantemelor, Preyer, Gheorghe Baritiu. Au luat in vizor rampele de gunoi si rablele abandonate pe domeniul public.

CITESTE SI: Sondaj despre calitatea vietii din Timisoara, comandat de primarie, cu peste 32.000 de euro. A mai fost facut unul in vara 

Astfel, pe strada Pop de Basesti au fost verificate mai multe adrese la care nu exista contract pentru preluarea deseurilor. Imobilele apartin unei firme din Bucuresti care a mai fost sanctionata de politistii locali pentru ca nu a intretinut curatenia. Au fost depistate aici masini parcate neregulamentar si rampe de gunoi provenite din dezmembrarea de masini. Au fost date patru amenzi, una dintre acestea pentru lasarea in libertate a unui caine de talie mare pe domeniul public.

Trei dintre masinile stationate in statia STPT au fost ridicate de politistii locali, impreuna cu lucratorii SDM.

De asemenea, reprezentantii Retim au salubrizat cele doua rampe din zona respectiva.

Politistii locali au aplicat si 14 colante masinilor parcate neregulamentar pe strazile Crizantemelor, Mangalia si Preyer, pe ultima din cele trei strazi trotuarul fiind impracticabil din cauza acestora, iar pietonii fiind au fost nevoiti sa mearga pe liniile de tramvai.

Tot in aceste zone, dar si pe strada Gh. Baritiu au fost date cinci amenzi pentru lipsa contractelor cu societatea de salubrizare, pentru abandon de deseuri pe domeniul public si neintretinerea curateniei, au fost comunicate pentru salubrizare un 6 rampe de deseuri amestecate si 23 de locatii in care se aflau deseuri vegetale.

O masina parcata sub podul de la fosta fabrica de tigari a fost ridicata de politistii locali impreuna cu lucratorii SDM.

Politistii locali atrag atentia ca astfel de actiuni fulger vor mai fi organizate si vor viza atat problema masinilor stationate neregulamentar, cat si abandonarea de deseuri pe domeniul public si neintretinerea curateniei in fata imobilelor de locuit.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.