Fetele de la Politehnica Timisoara au sansa sa se reabiliteze in meciul contra unei echipe care are doar victorii

TIMISOARA. Dupa pauza datorata meciurilor echipelor nationale, Liga 1 la fotbal feminin revine in forta cu etapa a 7-a, care se va disputa duminica, in ultima zi a lunii octombrie.

CITESTE SI: Ajunsa intr-o situatie foarte grea in campionat, Politehnica Timisoara trebuie sa dea totul la Dej 

Plecate la drum cu multe vise, fetele de la Poli s-au trezit cu multe probleme si cu rezultate sub asteptari, in conditiile unui lot calitativ, dar care a avut tot felul de dificultati, mai ales accidentari. Fetele in ghete au obtinut doar doua victorii si au patru infrageri in partidele disputate pana acum, asta desi antrenorul Mirel Albon adus cu surle si trambite visa marea cu sarea. Nu este insa nimic de pierdut, ci doar mult de muncit, iar alb-violete au demonstrat de multe ori si intrecut ca se pot aduna la meciurile importante.

Si o partida grea le asteapta si duminica, de la ora 11, pe stadionul Stiinta, acolo unde va veni surprinzatorul lider, Vasas Femina Odorhei. Adversarele au avut parte de un debut de vis si fac parte din trioul cu succese pe linie, alaturi de Heniu Prundu Bargaului si campioana U Cluj.

Poli – Vasas se anunta un meci de totul sau nimic pentru banatence, care au ajuns pe locul 7, de unde doresc sa urce spre zona primelor pozitii. Cu fetele de la nationala de senioare revenite la lot, dar si cu multe sperante, gruparea banateana va cauta a treia victorie stagionala, care sa aduca multa incredere pentru viitoarele partide. Insa meciul se va anunta foarte echilibrat, iar miciile detalii vor conta decisiv.

Din punct de vedere statistic exista si vesti bune. Vasas Femina Odorhei nu a mai castigat in Timis din 31 mai 2018, cand se impunea cu 3-1 la Becicherecu Mic in fata Fortunei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.