O infrangere care nu mai mira pe nimeni. SCM Poli Timisoara pierde clar si cu Turda

TIMISOARA. Una din sase. Adica o singura victorie pentru prim-divizionara de handbal SCM Poli in acest debut de sezon, si cinci infrangeri. Foarte putin pentru echipa cu cel mai mare buget (public) din oras, dintre prim-divizionare.

Ultima a venit astazi in Sala constantin Jude. Turda s-a impus chiar mai usor decat s-a asteptat, 36-25 demonstrand ca „proiectul de la Timisoara” mai are nevoie de timp. Si solutii. Si viabilitate.

Daor debutul partidei a fost echilibrat. S-a mers cap la cap 10 minute, pana la scorul de 7-8, dupa care ardelenii au fortat si au reusit sa ia o solutie certa de castigare a partidei pana la pauza, 14-20. Nepersmis de multe goluri primite intr-o repriza. Si etapa anterioara, la Buzau, Poli primise multe pana la pauza, 19.

In partea secunda, Turda a parut ca nu mai forteaza, jucand mai mult sa isi conserve avantajul. Dar ecarul a crescut a ajuns chiar si la 10 goluri. In cele din urma s-a terminat 26-35 pentru o echipa de la care au stralucit Denis Veres, Roland Thalmaier si Milos Dragas. De la banateni, Sadoveac a fost tinut om la om, dar chiar si asa a marcat de cateva ori, la fel ca si Cristi Fenici, singurul care parca trateaza fiecare meci ca pe o finala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete