CFR Timisoara, invinsa la limita de Autobergamo Deva, in prima liga de futsal. Urmeaza duelul cu Galatiul

TIMISOARA. CFR Timisoara a fost invinsa cu 2-1 de Autobergamo Deva in ultimul meci al etapei a IV-a a pirmei ligi de futsal si a si fost depasita in clasament de formatia hunedoreana.

CITESTE SI: Duel intre frati in optimile Cupei Romaniei la fotbal. Poli primeste vizita Rapidului 

Autobergamo Deva a abordat partida cu CFR Timisoara avand in lot nu mai putin de 7 fosti fotbalisti care au trecut pe la fosta campioana Informatica. Gazdele au deschis scorul dupa jumai trei minute prin Andre Luis Sasse si parea sa fie o partida facila pentru hunedoreni. CFR-ul a stat insa foarte bine in teren si pana la pauza a mai primit un singur gol, de portughezul Antonio Hinojosa Montero, cel care in sezonul 2019-2020 inscria 11 goluri pentru Informatica.

La doua minute de la reluare Valentin Ilas a readus CFR-ul in meci cu reusita sa, insa pana la final ambele formatii au facut o adevarata demonstratie de aparare. S-a incheiat 2-1 pentru Autobergamo, care urca pe locul 3 in Liga.

In runda viitoare CFR Timisoara va juca pe teren propriu, martea viitoare, tot de la ora 18, impotriva vicecampioanei din Galati, formatie care in aceasta runda a trecut cu 9-3 de Sportul Ciorasti. Formatia de la malul Dunarii il are in lot pe un alt fost jucator al Informaticii Timisoara, Daniel Araujo.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.