Al treilea esec stagional. Fetele de la Politehnica Timisoara, invinse inca din prima repriza de Fair Play Bucuresti

TIMISOARA. Politehnica Timisoara a pierdut cu 3-1 meciul cu Fair Play Bucuresti, din etapa a VI-a a primei ligi de fotbal feminin, runda disputata in avans, pentru a oferi mai mult timp de pregatire loturilor nationale pentru meciurile oficiale programate in luna octombrie.

CITESTE SI: Nu ii sperie amenzile. Suma record adunata din sanctiunile aplicate celor care refuza sa poarte masca de protectie la Timisoara 

Timisorencele nici nu s-au asezat bine in teren, ca formatia gazda a si deschis scorul. Era minutul 2, cand Valentina Petre a prins un sut excelent de la aproape 30 de metri, iar balonul s-a scurs in plasa portii aparate de Rebeca Pavel.

Sapte minute mai tarziu o centrare venita din partea dreapta a fost trimisa printr-o executie acrobatica spre poarta timisoreana de Carolina Solonca, iar Fair Play a facut 2-0.

La jumatatea primei reprize, Valentina Petre a executat o lovitura libera de din afara careului, portarul Politehnicii a respins, insa Carolina Solonca, aflata in apropiere, a trimis balonul in plasa pentru 3-0. Acesta a fost si scorul pauzei, cu toate ca si Poli a ratat o ocazie de gol, mingea trimisa de Cristina Sucila de la aproape 20 de metri fiind prinsa cu siguranta de portarul formatiei din capitala.

In partea a doua tot Fair Play a inceput mai bine. Valentina Petre a fost aproape de golul 4, insa mingea sutata de ea a trecut la mica distanta de stalpul din stanga al portii timisorene. Poli a avut o posesie mai buna si a dominat repriza secunda, reusind chiar sa inscrie. In minutul 80, Cristina Sucila a sutat din interiorul careului de 16 metri, iar mingea a ajuns in poarta. Ultima ocazie a partidei a apartinut formatiei gazda. Elena Frinncu a scapat singura pe un contraatac, a trimis catre poarta, insa Teodora Meluta a respins de pe linie. S-a incheiat 3-1, care sufera astfel al treilea esec stagional, si al doilea in deplasare.

In runda de la finalul saptamanii viitoare Politehnica va juca pe teren propriu impotriva formatiei Heniu Prundu Bargaului.

Foto: Liga Feminina

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.