Peste 420 de elevi infectati cu COVID, la Timisoara si in judet. In total, aproape 9.000 invata in sistem online

TIMISOARA. Au fost raportate, in fiecare zi, noi cazuri de imbolnaviri cu COVID in randul elevilor din Timisoara si din judetul Timis. In prezent, nu mai putin de 423 de copii inscrisi in invatamantul preuniversitar sunt infectati cu SARS CoV-2, dar si 139 de dascali si personal din randul angajatilor din invatamant.

CITESTE SI: Se redeschid centre de vaccinare in Timisoara. Lista cu toate locurile unde poti sa te vaccinezi, inclusiv cu a treia doza

In total, de la inceputul anului scolar, au trecut la invatamantul online 334 de clase, ceea ce inseamna ca 8822 de elevi invata, in prezent, de la distanta.

Va reamintim, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgente Timis se intruneste in fiecare vineri, pentru a stabili scenariul de invatare pentru scolile din fiecare localitate, pentru saptamana urmatoare.
In mod normal, acolo unde rata de infectare cu COVID depaseste 7,5 la mia de locuitori, se intra in carantina si, automat, toate scolile trec in sistem online.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.