Scade dramatic numarul vaccinarilor anti COVID pe zi in Timis. 270 in ultimele 24 de ore

TIMISOARA. Tot mai putine vaccinuri anti coronavirus se fac pe zi in Timis. In ultimele saptamani, media a fost de 350-400 pe zi.

CITESTE SI: A fost internat primul bebelus cu COVID al valului 4 al pandemiei, la Timisoara

CITESTE SI: A murit unul dintre tinerii nevaccinati ajunsi in stare grava la spital la Timisoara, dupa ce a cerut sa plece acasa pe propria raspundere

Sambata, in tot judetul, s-au administrat doar 270 de doze: Zero Moderna, zero AstraZeneca, 75 de Johnson&Johnson si 195 Pfizer. Dintre acestea 73 au fost rapeluri.

De la inceputul campaniei de vaccinare, in decembrie anul trecut, si pana acum, in Timisoara si in judet, au primit vaccinul impotriva COVID 428.591 de oameni. Dintre acestia, 227.620 sunt imunizati cu schema completa.

Din pacate, numarul infectarilor cu noul coronavirus este in crestere in Timis si in toata tara. Sambata au fost raportate 99 de cazuri noi, paturile ATI destinate ingrijirii bolnavilor cu COVID sunt pline de aproape o saptamana in Timisoara si in judet. Cazurile critice noi sunt deja transferate in alte judete, pentru ca spitalele sa poata ramane deschise si pentru pacienti cu alte boli.

CITESTE SI: Rata de infectare cu COVID este de peste 5 la mie in patru localitati din Timis. Avem aproape 100 de noi cazuri de coronavirus in Timisoara si in judet

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Sa vina Sosoaca!

  2. Să vină Vadim!

  3. Mariti voucherul cu alimente si sa inceapa odata loteria aia ca altfel nu se mai vaccineaza lumea. Vai, vai ,ce sa ne facem ca vine valul 5.

  4. Am impresia ca nr de cazuri din terapie creste cu cate 50 la 1-2 zile:). In ritmul asta intr-o luna se va ajunge la 1500 cazuri. Astept cu nerabdare selectia naturala.