Peste 3.500 de copii din Timisoara si din judet, vaccinati impotriva COVID cu cel putin o doza. In total, in Timis s-au imunizat complet peste 225.000

TIMISOARA. Sunt mii de copii in Timisoara si in judet s-au vaccinat impotriva COVID, imediat dupa ce acest lucru a fost permis de validarea studiilor.

CITESTE SI: Totul despre vaccinarea elevilor in scoli. Anuntul de ultima ora al lui Valeriu Gheorghita

La nivelul intregului judet, 3.564 de adolescenti cu varsta cuprinsa intre 12 si 18 ani s-au vaccinat cu prima doza, iar dintre acesti 3.091 s-au imuzinat complet.

Pe de alta parte, de la debutul campaniei de vaccinare si pana in prezent, in intreg judetul, s-au administrat 426.748 de doze de ser impotriva virusului SARS-CoV-2. Practic, 226.411 oameni au fost imunizati complet.

Din totalul dozelor administrate pana in prezent, s-a inregistrat un procent de 0,03 % reactii post-vaccinale, de intensitate scazuta spre moderata, respectiv 154 de reactii in total.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. zici ca-i film satanist horror. si asta e doar inceputul. uitati va la tari ca australia, china, uk, korea de nord… sa vedeti ce se planuieste

  2. Pai in Italia,se ia temperatura la cei de pe plaja – cu Drona,din aer.Ascundeti-va in Munti – vineeeeeeee nebunia

  3. Experţii comitetului medical-ştiinţific britanic independent (Joint Committee on Vaccination and Immunization-JCVI), care asistă guvernul lui Boris Johnson în campania de vaccinare anti-COVID, după discuţii îndelungate, nu au recomandat introducerea vaccinurilor tuturor copiilor între 12 şi 15 ani…..Deci ce faceti oameni buni ? Parintilor nu va e mila de copiii vostrii?

  4. Retarzilor,cautati în dicționar cuvântul imunizat!aceasta,aceste injecții nu imunizează pe nimeni dobitocilor!!!!mi-e sila!!!!!

  5. Mi-e mila de toti,dar cel mai mult de sufletele criminalilor aia care au scris pe bancnota de 1 dolar ,,novus ordo seclorum,,.E timpul lor,ce-i scris trebuie sa se petreaca.

  6. Nu inteleg balamucul si isteria creata. Pai pe vremea lui Ceasca erai vaccinat obligatoriu. Vad ca nimeni nu se plange ca in romanica se moare de rujeola si alte asemenea boli care in vest sunt aproape disparute. Da mergeti romani la vrajitoare, popi etc, la sarlatani si prezicatori si cititori in dodii. Hahaha. Dar nu mai bociti si suduiti cand vine aia cu coasa. Neamtu are o zisa: ce iti faci cu mana ta se numeste Handarbeit. Si daca tot ziceti ca va informati pe net, atunci informati-va complet si nu franturi care convin puctului dvs. de vedere

    • Neamțu … Ahahah cei mai prosti oameni din lume