Incendiu la un bloc din Timisoara. Pompierii au taiat gratii de la ferestre ca sa poata interveni. Video

TIMISOARA. Alarma de incendiu la Timisoara, luni seara. Flacari se vedeau de dupa o fereastra la parterul unui bloc dezafectat din cartierul Ciarda Rosie. Trecatorii au sunat la 112 si au cerut ajutorul pompierilor.

CITESTE SI: Fara duplexuri in uscatorii la etajul 10, cu acoperisul in forma de triunghi isoscel si obligatoriu cu lift. Prima propunere a noului arhitect sef al orasului: Modificarea regulamentului pentru construirea mansardelor, la Timisoara 

Salvatorii au intervenit de urgenta sa stinga valvataia. A fost mobilizat si un echipaj SMURD care sa acorde primul ajutor in caz de nevoie.

Blocul a devenit in ultimii ani adapost pentru oamenii strazii. Se pare ca acestia au aprins gunoaie stranse in interiorul unei camere, iar focul a cuprins cu repeziciune toate deseurile. Ca sa poata opri focul, pompierii au spart geamurile si au taiat gratiile montate la fereastra.

Flacarile au fost stinse dupa cateva zeci de minute, iar incendiul lichidat in totalitate. Din fericire, nu s-au inregistrat victime.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.