Copil de patru ani, aruncat de mama lui de pe un tobogan

O femeie in varsta de 31 de ani si-a bruscat copilul, intr-un parc din Caransebes, judetul Caras-Severin, si l-a aruncat de pe tobogan de la o inaltime de aproximativ 1,5 metri. Mama copilului a fost dusa la Spitalul de Psihiatrie, iar fiul ei la Urgente.

CITESTE SI: 143 de pacienti infectati cu COVID internati in spitalele din Timisoara si din judet. Paturile ATI destinate acum bolnavilor cu coronavirus din Timis sunt toate ocupate

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al judetului Caras- Severin, intreaga scena in care o femeie, intr-un acces de furie, si-a aruncat copilul de patru ani de pe un tobogan, a fost observata de alti oameni din parcul din Caransebes care au sunat imediat la 112.

Copilul, in varsta de patru ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Caransebes cu traumatism cranio-cerebral si plaga la nivelul capului si ramane internat in spital, sub supraveghere medicala. Mama lui a fost dusa de politisti la Spitalul de Psihiatrie.

Reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului Caras- Severin au deschis o ancheta in acest caz, avand in vedere ca femeia mai avea acasa alti doi copii.

Reprezentantii DGASPC au dispus masura plasamentului in regim de urgenta a celor 3 copii minori ai femeii, de 1, 4 și 14 ani.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru violenta in familie si rele tratamente aplicate minorului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ar fi o jignire adusa animalelor daca am zice ca femeia e un animal, nu un om…

    • Vezi-ti de mingea ta si lasa astea pentru oameni seriosi. Nu mai manca de pe jos.

  2. MAMA denaturata, si din pacate nu e singura femeie – in acest caz si mama a 3 copii ce o ia razna intr-un fel sau altu. mare pacat ca ajung copii sa sufere si cu traume fizice si psihice pe viata !! Daca propriu copil si lo aruncat asftel stai sa te gandesti ce alte crime oribile ar face o asftel de femeie – inchisoare pe viata ca astfel de tul\burari nu se vindeca din pacate – dar suntem in Romania si nici legile nu sunt clare nici cei ce le aplica stricti si corecti – as fi vrut sa inchei Optimist dar…….