3 morti si 77 de nou infectati cu coronavirus la Timisoara si in judet. Localitatea in care intra in vigoare noi restrictii anti COVID

TIMISOARA. Autoritatile au anuntat bilantul ultimelor 24 de ore in Timis, care indica 77 noi cazuri de imbolnavire cu COVID, dupa efectuarea a 2123 de teste, din care 809 teste rapide, si 3 decese.

CITESTE SI: Am depasit 1500 de noi imbolnaviri cu COVID pe zi, in Romania. 33 de oameni au murit in ultimele ore

Cele 77 cazuri noi de coronavirus sunt: 

LOCALITATE INFECTARE NUMĂR POZITIVI
CENEI 1
DENTA 1
DUMBRĂVIŢA 4
GIARMATA 3
GIROC 2
IECEA MARE 1
LENAUHEIM 1
LOVRIN 1
MOŞNIŢA NOUĂ 1
MUNICIPIUL LUGOJ 3
MUNICIPIUL TIMIŞOARA 50
NIŢCHIDORF 1
ORAŞ BUZIAŞ 1
ORAŞ CIACOVA 2
ORAŞ GĂTAIA 1
ORAŞ SÂNNICOLAU MARE 1
SĂCĂLAZ 2
TORMAC 1

In Timis, rata de infectare cu coronavirus este de 0,79 la mie, mai mare ca ieri, iar la Timisoara e 0,81 la mia de locuitori, mai mare ca in urma cu o zi.

.Localitățile cu rata de infectare pe 14 zile peste 3/1000 locuitori:

1 DENTA 4.68
2 GIULVĂZ 3.97
3 BUCOVĂŢ 3.41
4 JEBEL 3.20
5 CRICIOVA 3.05

Localitățile cu rata de infectare pe 14 zile peste 2/1000 și mai mică de 3/1000 de  locuitori:

1 DAROVA 2.91
2 SECAŞ 2.56
3 DUDEŞTII NOI 2.51
4 GIROC 2.00

Sunt 123 pacienti, deopotriva confirmati si suspecti de coronavirus, internati in spitalele din Timis, dintre care 28 in Terapie Intensiva.

De la inceputul pandemiei, in Timis s-au inregistrat 55.531 infectari cu coronavirus, iar 1311 oameni au pierdut lupta cu boala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Bat-o vina, zicea ca Dumbravita este localitatea cu cei mai multi vaccinati la suta de locuitori sau daca vreti procentual peste 50% din Romnia. Cu toate astea vad ca se imbolnavesc iarasi cei mai multi ( evident fara Timisoara). Asta contrazice statistica!!!! care ar zice ca acolo unde sunt vaccinati multi ( peste 70%) s-ar crea imunitate. Se pare ca e Fals! Poate, dar asta nu stiu, ca sa aiba efect doar in ceea ce priveste boala. Adica sa fie mai usoara, fara complicatii.

  2. pai orice vaccinat daca se testeaza – iese POZITIV.Si ridicolul este ca daca vor sa plece undeva,isi fac TEST si iaca BUBA.Se pot reinfecta si transmite mai departe.Problema este ca nu se recunoaste de autoritatii Ineficacitatea Vaccinului…tot ne repeta ca o Mantra…ca nu facem o forma grava…si in rest? Toti vaccinatii ca si cei nevaccinati se vad restrictionati daca creste numarul infectatilor.E nebunie in toata aceasta mascarada.Vaccinatii cresc numarul asa zisilor noi infectati…multumita proteinei Spike.Domle’ esti prost rau! -vor zice unii.Da,asa e – dar cand ma uit in jurul meu,prind curaj…nu sunt singurul prost

  3. 1. Si totusi nu inteleg dece RO nu trece la rapelul 3 (2+1) pentru cei mai afectabili 60+ fara sau cu comobiditati, care ar dona si banii pentru vaccin (contra-cost). Avem vaccin, avem organizare, avem ….(un partid,… fraza de dinainte de 1989), „aproape nimeni” nu se vaccineaza (vezi centrul CITY-CENTER ) si „oficialitatile” asteapta Pogorârea Sfântului Duh?
    Caragiale (Pristanda) ar fi zis „curat-murdar coane Fanica”.
    2. Pentru antevorbitor: numarul cazurilor grave-foarte grave – a decedatilor este ins cu totul altul in randul celor FARA si CU vaccinati! Ne mai vorbind de „falsurile” la moda!

  4. Experţi români, despre a treia doză de vaccin: „Ar trebui să înceapă rapid, mai ales că avem si DOZE IN EXCES”…deci si din acest motiv total neadecvat…

  5. Ce au facut corporatiile farmaceutice care produc acest vaccin facut la repezeala? Din ce am citit legat de procesul de raspuns al corpului uman – Proteina Spike se afla in serul vaccinului administrat in muschiul umarului pe langa alte „ingrediente”.Aceasta proteina are rolul de a obliga corpul uman sa produca singur aceasta proteina Spike – sa o replice si tot corpul uman sa isi produca automat anticorpii.Ciudat cum toata aceasta tevatura cu vaccinarea = se bazeaza doar pe corpul uman.De ce nu face vaccinul treaba asta si tot greul cade pe corpul uman? La cate vaccinari anuale poate rezista corpul uman.Se inoculeaza in corpul uman o substanta,o proteina pe care corpul nu a produs-o niciodata.