Intersectie complet blocata, traseu deviat pentru un autobuz la Timisoara

TIMISOARA. Autobuzele de pe o linie de transport din Timisoara vor circula pe trasee usor schimbate.

CITESTE SI: Centrul de legume si fructe al Consiliului Judetean Timis nu are nici acum avizele necesare pentru autorizatia de constructie. Lucrarile ar fi trebuit sa inceapa inca din februarie

Motivul modificarii rutei de circulatie este reprezentat de lucrarile care se fac pe Calea Bogdanestilor intre strada Tacit si Grigore Alexandrescu.

Astfel, linia 5 va urma traseul normal din Piata 700 pana la Balta Verde, apoi va intra pe traseul deviat pe strada Closca (pana la finalizarea lucrarilor de la intersectia Calea Bogdanestilor cu strada B.P.Hasdeu) va reveni pe Calea Bogdanestilor si apoi va urma traseul deviat pe strada Barzava – strada Semicerc – strada Eugen Todoran – strada stefan Nadasan – strada Nou Proiectata – strada Tacit – strada Semicerc – strada Dunarea – Calea Bogdanestilor si va reveni pe traseul normal pana la strada Moise Dobosan. Returul se va efectua pe acelasi traseu.

Statii pe noul traseu deviat al liniei 5: statia “Taborului”( infiintata odata cu prima deviere), statia “Madona” (statie mutata temporar de la intersectia cu Calea Bogdanestilor la intersectia cu strada Nou Proiectata) si statia “Alexandrescu” ( statie mutata temporar la intersectia dintre Calea Bogdanestilor cu strada Barzava).

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.