‘Am crezut ca o sa mor in fiecare zi’. Marturisirea cutremuratoare a unui tanar nevaccinat, infectat cu COVID, ajuns in stare foarte grava la Terapie Intensiva la Timisoara. Video

TIMISOARA. Poate spune ca s-a nascut a doua oara. S-a aflat zile in sir in pericol de moarte, dar tratamentul a dat rezultate, iar acum, de pe un pat de spital, din Terapie Intensiva, isi povesteste momentele de cumpana prin care a trecut.

Vorbim de un tanar de 34 de ani ajuns in stare foarte grava la Spitalul Victor Babes din Timisoara. Nevaccinat, acesta s-a infectat cu COVID in vacanta petrecuta in Italia.

CITESTE SI: Creste rata de infectare cu COVID in Timisoara si in judet. Avem aproape 100 de pacienti cu coronavirus in spitalele din Timis

Mai multe zile si-a administrat singur un tratament cu vitamine, insa starea tanarului s-a inrautatit. Cand si-a dat seama ca nu mai poate respira, a venit la spital. A ajuns direct la Terapie Intensiva cu o afectare teribila a plamanilor. A fost aproape 3 saptamani intubat.

Gradul de afectare pulmonara era in acel moment de 80 la suta. A fost necesara intubarea lui pentru a-l putea salva„, precizeaza medicii de la Spitalul Victor Babes din Timisoara.

Tanarul spune ca nu s-a vaccinat pentru ca nu a crezut ca ar putea face vreodata o forma severa de COVID 19.

Fiecare decide pentru viata lui, dar am vazut acum, pe propria piele, ca e mai bine sa te vaccinezi, decat sa nu o faci si sa ai o forma atat de grava. E mai bine sa te vaccinezi decat sa iti pui viata in pericol”, marturiseste pacientul aflat inca pe patul din Sectia de Terapie Intensiva.

Datorita efortul colegilor de la ATI, a echipei condusa de dr. Mirela Porosnicu, care timp de 3 saptamani a luptat continuu, tanarul a fost salvat. Vor trebui sa treaca luni bune, insa, pana cand isi va reveni in totalitate„, transmit doctorii de la Spitalul Victor Babes din Timisoara.
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Lipsesc Fapte………ati inceput cu povesti….Bravo. Ca si alte tarile. Vreau datale nu povesti

    • pai la ce ii internati pe nevaccinati?
      nu exista covid, e doar o gripa usoara…covid e guvernu’ mondial cu chipul, si cu dictatura medicala…sau cu solzii de peste pentru tarani…
      mergi tata acasa si mori fericit ca pe tine nu te-a fraierit guvernul mondial cu botnita si cu vaccinul…nu bloca spitalele ca sint altii care au nevoie de tratament

      • draga retardatule, fiecarui cetatean ii este furat, lunar, din salariu, un imens pumn de bani pentru asa-zisele „servicii medicale”. da-mi sa semnez undeva si poti sa stai tu in spital cat vrei si eu cu banii in mana.

  2. incredibil cum toti sunt:
    1 nevaccinati
    2 tineri
    3 s-au tratat singuri
    4 au ajuns la ATI
    5 toti regreta ca nu s-au vaccinat.

    Asimptomaticii aia mai exista? nu?

    • Cum vrei matale sa le ia interviu la asimptomatici ? Aia nici nu stiu ca au boala, ce sa caute la spital ?
      Gandesti cu matzul in loc de creier !

  3. nu mai publicati asa ceva! ce urmariti de fapt?

    • Urmaresc sa iti arate cum si unde o sa ajungi si tu daca nu te vaccinezi.

      • vaccineaza-ti creierul ala prost sabineee

    • Sa realizeze tampitii si nesimtitii ca nu e de joaca!

  4. Il stiu pe barbat, de fapt a avut pneumonie de la stat in apa.

    • Poate daca a stat sub apa…
      Textul asta cu : il/o stiu pe…de fapt…e invechit si de prost gust. Inventeaza ceva nou, mai credibil, ce ai spus mai sus evident o minciuna ordinara…

      • Asta-i parerea ta. Eu am fost in acel grup. Au fost intre 21 si 24-25 de grade si se incapatana sa intre tot in apa si cu minutele.

      • Ia vezi daca nu racesti la plamani si tu daca stai sub apa si la 15 grade! In medie temperatura apei la Rimini a fost 18 grade. Se recomanda sa nu intri pana gat sau total sub 25.

        • Lasa vrajeala asta cu „raceala”. Cauta pe google ce inseamna pneumonie : Pneumonia apare ca urmare a unei infectii bacteriene, virale sau fungice. Deci colegul tau de grup s-a infectat cu ceva. Daca medicii spun ca s-a infectat cu covid nu mai are rost discutia.

          • @ sabin: te inseli.Ti-o zic eu ca medic.Pneumonia este INFLAMATIA tesutului pulmonar care in mod NORMAL este cauzata de bacterii,virusuri;dar si de expunere la temperaturi reci in anumite conditii.Dar asta nu screi in carte.Asta o inveti intalnind pacienti la care nu gasesti niciun microb dar ei au penumonie.In special tinerii si varstnicii inaintati sunt expusi riscului la o pneumonie de acest gen.Tinerii..ca sunt tembeli si nu-si cunosc limitele iar varstnicii pentru ca au deja organismul tarat(slabit).Uite, iti propun un test ca sa te convingi ca nu mint: ia fa-ti baie calda si iesi apoi in aer rece iarna.Sau stai in apa rece cand si afara este rece…de exemplu la munte..chiar si vara .Iti garantez ca vei face ghici ce? Pneumonie.Si da,poti sa mori chiar de la o banala pneumonie neinfectioasa.Mai lasati google ca nu le stie chiar pe toate.Practica bate google.

          • Să înțelegem că tu ești medic care ai fost cu Leana în ,,vacanța mare” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
            Vă rugăm nu vă vaccinați, așa vă mai scăpa omenirea de câțiva idioți !!

        • In august, la Rimini, temperatura apei de 21 grade?! Imi vine greu sa cred! Cum îl cheamă pe prietenul tau din filmare?

        • Pana acum tot romanul se pricepea la agricultura si la fotbal.Acum se pricepe si la medicina…

    • Nu exista asa ceva. Pneumonia inseamna o infectie a plamanilor cu un virus, bacterie, fungi.

  5. vaccinati-va ca altfel ajungeti la ceea ce se numeste…selectie naturala

    • Avea pneumonie in primele zile si acum l-au diagnosticat cu covid. E posibil ca toti sa fim purtatori de covid asa cum suntem purtatori de bacterii.

      • eu te cred, nu avui niciun cunoscut bolnav de covid la spital si in firma la noi toti s-au imbolnavit. ptr cei fara afectiuni e o raceala banal, cum sa iti vaccinezi copilul cu un vaccin experimenta?????????????!!!!

  6. Încă cutremur

  7. @ sabin : te inseli.Ti-o zic eu ca medic.Pneumonia este INFLAMATIA tesutului pulmonar care in mod NORMAL este cauzata de bacterii,virusuri;dar si de expunere la temperaturi reci in anumite conditii.Dar asta nu screi in carte.Asta o inveti intalnind pacienti la care nu gasesti niciun microb dar ei au penumonie.In special tinerii si varstnicii inaintati sunt expusi riscului la o pneumonie de acest gen.Tinerii..ca sunt tembeli si nu-si cunosc limitele iar varstnicii pentru ca au deja organismul tarat(slabit).Uite, iti propun un test ca sa te convingi ca nu mint: ia fa-ti baie calda si iesi apoi in aer rece iarna.Sau stai in apa rece cand si afara este rece…de exemplu la munte..chiar si vara .Iti garantez ca vei face ghici ce? Pneumonie.Si da,poti sa mori chiar de la o banala pneumonie neinfectioasa.Mai lasati google ca nu le stie chiar pe toate.Practica bate google.

    • @Riker: Nu intru in polemica cu tine daca esti intr-adevar medic. Aduc in discutie doar un termen gasit tot pe google : „pneumonita”. Nu cumva la asta te referi ?

      • E prima oara cand aud ca pneumonia se face de la bacterii. Eu credeam ca se face de la frig, rece.

        • Pai nu tra sa le stii pe toate. Gradul de inteligenta difera.

    • Cand eram mic faceam bronsita, dar bronsita se manifesta cu tuse severa. Insa aveam un coleg care facea aprindere la plamani (pneumonie). Si o facea des si era mereu rau. Daca nu ma insel de mai multe ori a ajuns si la spital. Se pricopsea cu ea de la lucruri banale, de la care eu de exemplu niciodata nu raceam.

      • Cum se face ca în Israel, tara cea mai vaccinata, au mai multe cazuri ca in România sau bulgaria?
        De ce am contractat 120 milioane de doze pentru o populație teoretica de 19 milioane?

        • Dar cati morti au fata de Romania sau Bulgaria…

    • Louis Pasteur renunță la teoria germenilor
      Pe patul de moarte, Louis Pasteur a spus „Bernard a avut dreptate. M-am înșelat. Microbul (germenul) nu este nimic. Terenul (mediul) este totul”.

      A fost real sau apocrif?

      Există multe variante ale acestei recente. Dar admiterea esențială este intactă. Bernard a fost Claude Bernard, care a primit teoria terenului de la Antoine Béchamp (care a numit-o teoria microzimiană).

      Povestea din spate
      Trei francezi din secolul al XIX-lea au cercetat fermentația, microbii și bolile contagioase:

      Louis Pasteur (1822-1895)
      Antoine Béchamp (1816-1908)
      Claude Bernard (1813-1878)
      Munca lor s-a suprapus. Concluziile lor au fost uneori de acord și alteori nu au fost de acord cu celelalte. Pasteur a adoptat teoria germenilor, în timp ce Béchamp a formulat teoria microzimiană, care era destul de în contradicție cu teoria germenilor. Opera lui Bernard a fost aliniată cu cea a lui Béchamp. Bernard a descris mediul interior, fluidele interstițiale considerate ca un mediu intern în care celulele corpului sunt hrănite și menținute într-o stare de echilibru, pe care el și alții l-au numit și teren.

      Pasteur și Benard erau foarte apropiați și, pe perioade lungi de timp, aveau grijă unul de celălalt. Un al patrulea om, Jacques-Arsène d’Arsonval (1851-1940), elevul de vârf al lui Bernard, era, de asemenea, aproape de Pasteur. D’Arsonval ar fi fost un vizitator frecvent la Pasteur pe parcursul multor luni de boală terminală.

      Pasteur era ostil față de Béchamp, a cărui muncă amenința reputația și veniturile lui Pasteur. Pasteur și-a promovat efectiv propria lucrare, în timp ce modestia și devotamentul lui Béchamp față de cercetările sale s-au ținut în afara reflectoarelor.

      Patul de moarte al lui Pasteur
      Pasteur a suferit un accident vascular cerebral la 18 octombrie 1868 care i-a paralizat partea stângă. Un cont a spus că Pasteur nu și-a recuperat niciodată utilizarea mâinii sau piciorului stâng. În 1887 a avut o a doua lovitură.

      La 1 noiembrie 1894 „a fost lovit de un atac violent de uremie” în The Life of Pasteur de Rene Vallery-Radot, 1900; Vallery-Radot a fost ginerele lui Pasteur. Alte relatări descriu „atacul” ca un accident vascular cerebral. El a fost asistat non-stop de două persoane la un moment dat. Starea sa se îmbunătățise până la sfârșitul lunii decembrie. La un moment dat i s-a pus un cort în grădina Institutului Pasteur în care petrecea deseori după-amiezele. Până în iunie starea sa se deteriorase și paralizia crescuse. El s-a mutat la Villeneuve D’Etang, proprietatea sa de 300 de acri din afara Parisului. A murit acolo sâmbătă, 28 septembrie 1895 la ora 4:40 după-amiaza, înconjurat de familia sa.

      Boala sa finală a durat unsprezece luni.

      Traseul de hârtie
      După moartea lui Pasteur, ginerele său René Vallery-Radot (1853–1933) a publicat Viața lui Pasteur în 1900. O traducere în limba engleză a fost publicată în 1902. René Vallery-Radot și familia sa au beneficiat de faima și veniturile lui Pasteur. Este puțin probabil să fi făcut ceva pentru a discredita Pasteur, de fapt biografia sa omite în special poveștile critice pentru Pasteur.

      Materialele manuscrise ale lui Pasteur au fost depuse în 1964 la Biblioteca Națională din Paris de nepotul lui Pasteur, Louis-Pasteur Vallery-Radot (1886-1970), care a fost creditat ca editor al lui Pasteur. Accesul publicului a fost restricționat până la moartea VR în 1971, nu a existat un catalog tipărit până în 1985. Această colecție este cea mai mare existentă. A fost colectat de René și a inclus hârtiile nepotului lui Pasteur și, uneori, asistentul personal Adrien Loir.

      În Baltimore, Maryland, doctorul Montague Richard Leverson a aflat de opera lui Béchamp în 1907. A fost atât de profund uimit încât a călătorit la Paris pentru a-l întâlni pe Béchamp. Pe parcursul a paisprezece zile care au precedat moartea sa, Béchamp a relatat criticile sale despre știință și descoperirile sale uimitoare în chimie și biologie, în timp ce Leverson lua notițe.

      Înainte de moartea lui Béchamp, Leverson și-a tradus cartea The Blood and its Third Anatomical Element în engleză, Béchamp a aprobat traducerea; Leverson a publicat-o în Philadelphia în 1911 și la Londra în 1912. El a convins un tânăr scriitor, Ethel Douglas Hume, să compileze, să editeze și să-și publice notele din conversațiile sale cu Béchamp. În 1923 Hume a publicat Bechamp Or Pasteur? Un capitol pierdut în istoria biologiei în Anglia și Chicago. Cartea lui Hume, deși este o bucată excelentă și detaliată a afirmațiilor lui Pasteur, nu conține recenta.

      Ethel Douglas Hume și-a rescris cartea. A fost publicat în 1947, 1963 și 1988 de C.W. Daniels; a fost publicat în 1989 de Bookreal cu un nou titlu: „Pasteur Exposed; Germs Genes Vaccines: the False bases of modern medicine”.

  8. Deci s-a infectat in Italia si pana in Romania a lasat asa o urma ca de melc prin plamanii tuturor cu care s-a intalnit pana s-a internat.Deci in Romania nu gasesti Covid…doar in Mass-media.Inca ceva,scuze pentru observatie…pai acum 3 saptamani nu era nici un caz…

    • Gata! Nu mai exista gripa.

  9. nu a murit in fiecare zi,fiindca sistemul romanesc de sanatate a reusit sa-l readuca din morti zilnic ca sa ne poata spune ca de fapt el este nevaccinat si a vazut pe propria piele cat de bine este sa fi vaccinat.Inseamna ca l-au vaccinat cand era pe lumea cealalta si cand s-a intors in lumea asta a vazut ca avea un Tatuaj Mixat cu Pfizer,Astra Zeneca,Johnson si Johnson – (adica de 2 ori ca sa nu mai faci Rapelul)I-au dat pana l-au nimerit cu un vaccin.

  10. Ce sa intamplat cu restul persoanelor care au fost cu el in Italia, au fost identificati, sunt in carantina, asta nu ne spuneti?

  11. Si de agonia celor care mor de cancer pulmonar, de pilda, de ce nu povestiti ? Sau de ultimele clipe ale celor morti in accidente rutiere ? Sau nu e narativa care trebuie ? Tigarile sunt sanatoase, asa-i ? Excesul de alcool si mancatul tuturor porcariilor din supermarketuri nu conduce la moarte, doar covidul…

    Noaptea mintii. Prostie colectiva. Confuzie. Asta e lumea anilor 2020-2021.

  12. Să nu te vaccinezi! Ori toți să muriți, ori toți să scăpăm!

  13. Romania, cu un procent mai mic de vaccinați, este mai bine de cat restul Europei cu procente mai mari de vaccinări.

    • Mobilitatea romaneasca medie este mult mai redusa. Dar se compenseaza cu lipsa de disciplina, de educatie si cu apetitul pentru superstitii (din cele necrestine, foarte populare la superortodocsi) si conspiratii. Nu va fi inca Octombrie, si OT va avea din nou graficul pe prima pagina.

  14. Simplu,
    Nu iti asumi vaccinul, asumati riscul si consecintele!!!

  15. Astia care tot o dati in comentarii cu vax-ul experimental, si „datoria” de a te vaxina, si alte imbecilitati cititite pe goagal, in care vedeti ADEVARUL ABSOLUT, in ciuda faptului ca au fost si astia dovediti ca sunt niste NENOROCITI, dar fiindca inafara de goagal nu stiti nimica va propun sa fiti sinceri, am o curiozitate, cati dintre voi sunteti coporatisti, in special copii care ati crescut doar in fata calculatorului, scutiti la educatie fizica, raciti non stop, si mai mereu prindeati tusa la fotbal (par example)???

    • Unii au prins des tusa, altii – mingea. In freza. Si se simte, pe termen lung, in logica de zi cu zi.

  16. Da RATM, sunt corporatist și petrec timp în fața calculatorului (uite, știu și cratime care nu par să fie în sfera ta de cunoștințe). Doar că rupeam terenul de baschet în orele de educație fizică. Și sunt sănătos. Și vaccinat. Și am un job mult mai bine plătit decât tine. In rest toate bune, fii deștept și șmecher în continuare. Noi să fim sănătoși!

  17. Vai de mama voastră!
    Dacă nu existau vaccinuri mulți nu eram pe acest pământ!
    Cineva a scris că și el a cotizat la sănătate.
    Sunt de acord dar în sănătate există reguli.
    Eu aș pune așa,te ți de reguli ai depturi nu te ți,vei fi sancționat că în circulație.

  18. Nu vă vaccinați meltenilor.Să scăpăm dreak de voi idioților 🤮

  19. Să-i pupați în lupă pe tinerii nevaccinati

  20. Din pacate acel tanar a decedat