Peste 3.000 de copii din Timisoara si din judet, vaccinati complet impotriva COVID

TIMISOARA. Mii de copii din Timisoara si din judet au ales sa se vaccineze impotriva COVID, imediat dupa ce acest lucru a fost permis de validarea studiilor.

CITESTE SI: Vor fi organizate echipe mobile pentru vaccinarea copiilor in scoli si cabinete pentru imunizarea in universitati 

La nivelul intregului judet, 3.420 de adolescenti cu varsta cuprinsa intre 12 si 18 ani s-au vaccinat deja cel putin cu prima doza, iar dintre acestia 3.015 au fost imunizati complet.

Pe de alta parte, de la debutul campaniei de vaccinare si pana in prezent, in intreg judetul, s-au administrat 423.860 de doze de ser impotriva virusului SARS-CoV-2. Practic, 224.409 oameni au fost imunizati complet.

Din totalul dozelor administrate pana in prezent, s-a inregistrat un procent de 0,03 % reactii post-vaccinale, de intensitate scazuta spre moderata, respectiv 154 de reactii in total.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Criminalilor!!!

  2. sa vedem cum copiii astia, cand o sa fie mari o sa fie sterili. gratie lui pfizer

  3. Eu sunt impotent de la vaccinuri.

  4. Profitați de nepriceperea părinților și naivitatea copiilor. Sunteți criminali!