E tot mai mare numarul pacientilor cu COVID in Terapie Intensiva la Timisoara si in judet. Avem 86 de oameni internati in spitale si creste de la zi la zi rata de infectare cu coronavirus in Timis

TIMISOARA. Autoritatile au anuntat bilantul ultimelor 24 de ore in Timis, care indica 57 de noi cazuri de imbolnavire cu COVID, dupa efectuarea a 1378 de teste, din care 887 teste rapide, si niciun deces.

CITESTE SI:  19 morti si aproape 900 de nou infectati cu COVID in Romania, in ultimele ore. Timisul, iarasi judetul cu cele mai multe cazuri noi 

Cele 57 de cazuri noi de coronavirus sunt: 

1 DUMBRAVITA 1
2 GIARMATA 2
3 GIROC 6
4 GIULVAZ 3
5 LUGOJ 3
6 TIMISOARA 30
7 BUZIAS 1
8 CIACOVA 1
9 DETA 1
10 RECAS 1
11 PESAC 2
12 SANANDREI 2
13 SAG 3
14 TEREMIA MARE 1

In Timis, rata de infectare cu coronavirus este de 0,50 la mie, mai mare ca ieri, iar la Timisoara e 0,54 la mia de locuitori, mai mare ca in urma cu o zi.

In mai multe localitati din judet a crescut insemnat incidenta cazurilor de COVID:

Denta – 2,80

Dudeștii Noi – 2,51

Jebel – 2,46

Sunt 86 de pacienti, deopotriva confirmati si suspecti de coronavirus, internati in spitalele din Timis, dintre care 23 in Terapie Intensiva.

De la inceputul pandemiei, in Timis s-au inregistrat 55.161 infectari cu coronavirus, iar 1303 oameni au pierdut lupta cu boala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ultimele studii din Israel arata ca cei imunizati naturali au o rezistenta mult mai mare in fata covudului decat cei vaccinati. Pentru cei ce nu sant in grupele de risc e preferabil sa faca boala.

    • Marș dreq de cretin șoșocar ! Ce vrei să le spui oamenilor să joace la loto, care scapă are imunitatea mai buna decat cel vaccinat, cine nu a avut ghinion !!
      Tenguradegunoi !! Dar dacă consumi canabis în parlament ca hAUR-istii nu au făcut vreun studiu ??

      • Pentru un dialog civilizat mai jos gasesti studiul.

        https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1

        • Cu idiotul trebuie să vorbești pe limba lui să fii înțeles !

          • Cititi tot studiul si nu doar concluzia.

            Chiar in studiu spun ei ca probabil nu a prins facptul ca majoritatea celor vaccinati sunt neinfectati sau asimptomatici, studiul fiind bazat pe rezultatele unor teste PCR pe care evident ca cei care nu se suspecteaza ca fiind infectati nu si le vor face. Asta pe langa multi alti factori pe care au recunoscut ca nu au cum sa-i cuntifice sau la care nu s-au gandit.

            Un studiu stiintific este zero fara a fi reconfirmat de cel putin alt studiu.

    • Minciuni !

  2. Din nou Timiș pe locul 1 la numărul de cazuri.
    Atâta prostie, ignoranta și nepăsare, mai rar.
    În curând vor apărea iar restricții.
    Sa mulțumiți antivaccinistilor și proștilor care le știu pe toate!

    • Ia un Xanax ca iar te baga astia in frica:))Va fii asa ca sa stii cum sa iei
      -Septembrie ,Octombrie panica moderata ,
      -Noiembrie,Decembrie val 5 panica ridicata
      -Februarie ,Martie aprilie 2022 val 6 panica ridicata
      Mai,Iunie ,iulie August 2022 fara panica
      Septembrie 2022 se reia ciclul
      In orasele mari se fac teste multe dar se pare ca e o problema si cu veridicitatea lor,par sa nu fie asa fidele existand un numar mare de pareri din lumea stintifiica -(nu cea conspirationista)care spun ca nu prea fac diferenta intre coronavirusuri cum trebuie

    • @Tita Porte ar fi de folos sa afli ca Timiș este în top 5 după rata de vaccinare și iată ca tot primii. Vorba lui Einstein, de ce?

    • Oamenii NU mai cred în gravitatea Covid. Măcar de s-ar vaccina… Statul trebuie să-i oblige cumva, altfel spitalele vor fii curind suprapline iar ceilalți bolnavi vor ramine iar pe dinafară.

      • Singura soluție este înștiințarea scrisă de riscurile infectării și adresa unde se pot face vaccinările!! În rest fiecare trebuie să răspundă de viața lui ! Când sunt pline spitalele trimiși la sediul hAUR și la Șoșoaca !!

      • Daca ai conecta si creierul,ceea ce iti e imposibil dupa ,,imunizare,, ai realiza ca, lispa locurilor in spitale nu se datoreaza nevaccinatilor,(ei platesc asigurari de sanatate ca si supermenii vaccinati)ci mizeriei din politica.Sau ai uitat cum la fiecare alegeri se perindau politrucii de la Bucuresti si promiteau spital nou aici?
        Nici macar nu realizati ca ne-au impartit in doua tabere.Pe unii ii demonizeaza(nevaccinatii) pe ceilalti ii asmut impotriva ,,demonilor,,
        Istoria se repeta. Citeste despre vendeeni si genmocidul comis in razboiul din Vendee Franta apoi cum a inceput pogromul evreilor in Germania acum nici 100 de ani.
        In curand cei ca tine or sa ne puna sa p[urtam steaua lui David sa fim recunoscuti pe strada ca ,,nevaccinati,, adica niste ciume care intr-un final trebuie omorate.
        Acum suntem ,,sosocari,, ,,prosti,, ,,cretini,,.(se vede clar din comentariile voastre)In curand vom fi acuzati de toate nenorocirile din lume.
        Cat va mai dura pana a vrea sa ne exterminati?

        • Dar ce ai vrea să-ți facă sau să-ți ofere mai mult de atât ??
          Explică tu la armata de analfabeți funcționali, că ești ma citit decât șoșocarii ! Sa vă asigure statul la fiecare câte un pat ATI și un doctor pneumolog ??
          A vrea sau a nu vrea sa te vaccinezi nu are legătură cu nimic din ce tu probabil ai citit și nu ai înțeles absolut nimic, dacă faci o așa comparație !
          Nu știu dacă ai un loc de muncă sau ești doar filozof pe internet, dar ce ai spune tu dacă prin absurd te-ar duce capu și ai fi dr care trebuie să stai un an de zile costumat ca cei care tratează covidioţii care și când ajung cu țeava în gât la ATI tot pe Șoșoaca și pe unul că tine îl crede ??
          Singura soluție este, înștiințarea prin scrisoare recomandată de pericolul contaminării, posibilitatea de imunizare și dacă ai refuzat imunizarea ești singur răspunzător de viața ta dacă nu mai există locuri în spitale.

          • Trist…foarte trist cum gandesti…in conditiile in care medici de talie mondiala,pneumulogi,imunologi,virusologi ies public si afirma contrariu narativului oficial si mass media,tu arunci cu laturi si te declari cunoscator in domeniu…
            E grav cand nu realizezi cat esti de spalat pe creier de televiziuni…
            Prin martie Ministerul Sanatatii a spus public ca,aubraportat aprox 34000 de morti covid dar doar in 270 de cazuri s-a murit efectiv de covid,restul au murit din cauze conexe.
            Ca si termen de comparatie,gripa simpla face mult mai multi morti…
            Si acum te intreb: pentru 270 de morti distrugi o tara?
            Si comparatiile.mele cu Vendee si cu evreii sunt foarte corecte.
            Iar in sinea ta esti de acord.
            Te intreb: unde sunt aia care cadeau pe strada? Ca asa ne aratau la tv anul trecut si toti am crezut. Unde sunt izoletele? Ca narativul oficial spune ca e muuult mai contagioasa varianta asta?

            O multime se inadverdente dar se pare ca dupa vaccinare sunteti toti programati sa aveti orbul gainii…

  3. Pai ia sa calculam putin…daca acum multi se interneaza cu simptome severe fiindca si-au luat certificate false – dupa spusele autoritatilor – inseamna ca nu suntem cu adevarat vaccinati in procentajul dat de guvern si de fapt cei vaccinati fals apar si in testele efectuate ca infectati – si uite cum apar cazuri noi si „vaccinati noi” cu aceleasi personaje si atunci taman autoritatile isi freaca mainile de bucurie – au impuscat doi iepuri dintr-un foc.Adica un om apare ca vaccinat si astfel Romania incearca sa prinda un procentaj mai bun ca vaccinare a populatiei si un caz nou de infectat – ca sa poata spuna poporului ca uite cum cei nevaccinati umplu sectiile ATI….Rezon mon’ cher! Curat,murdar nene Iancule

    • Nu băi cretinule autoritățile nu câștigă nimic de aici și nici tu cretinoidule !! Cel mai bun lucru ar fi să scoată toate restricțiile ca in Danemarca și fiecare să fir răspunzător de viața lui !! Statul aici ca și oriunde în lumea civilizată îți oferă un vaccin gratis, dacă vrei îl faci, dacă nu ai șanse să te ia draqu sau poate ai zile și scapi !! Asta trebuie să hotărăști tu !
      Așa se poate face selecția naturală și impuținarea populației despre care toți idioții vorbesc și în rândul cărora s-ar putea să fii și tu !!

  4. De ce jignesti oamenii cu apelative gen „cretinule”? Asta arata de fapt ce porti in neuronii tai – furie represiva si psihic labil.Doar fiindca mi-am spus o parere – tu trebuie sa ma judeci? Poate te ia dracu pe tine cu tot cu vaccin.Este hotararea mea daca ma vaccinez sau nu.

    • Atâta inteligenta ai încât trebuie să mă repet !!
      Nimeni nu a spus ca tu sau alt șoșocar trebuie să se vaccineze cu forța ! Dacă aveai ceva in sfeclă ai fi înțeles că normal ar trebui să vă lase pe toți să faceți ce freci dar numai cu test și mască ! Așa va scăpa lumea de foarte mulți idioți. Să insiști că un stat indiferent cine ar fi, începând cu Noua Zeelanda, Australia, Israel Germania, Elveția, Austria sau România ar vrea să te țină pe tine închis în casă sau să te vaccineze cu cipul lui Gates după doi ani înseamnă că nu ești altfel decât cum te-am catalogat !!
      După mintea ta de bibilică ce avantaj ar avea statul Roman sau OCULTA MONDIALĂ să raporteze mulți vaccinați și mulți infectați??!! Sau să te țină închis în casă ?
      In Austria au fost raportati 1500 de îmbolnăviri la o populație jumatate cât are România !! Tu crezi că cineva in Austria se joacă cu sănătatea oamenilor ?? Papagalule !!

    • pentru ca comentariul tau a intrat in conflict cu programarea ei. la fel se intampla cu orice sectanti. de ex daca i spui unui taliban ca muhamed a fot un pedofil. o ia razna.

  5. Adica 70 % din Romania care nu sunt vaccinati – sunt idioti si cretini si TU esti Varful Speciei Umane…Vaccinatule ptiu pe tine Baftosule,Norocosule,Chiparosule !- cica cainele a murit de drum lung si prostul de grija lui.MA BUCUR CA TU AI INTELES! Dumnezeu sa te ierte ca nu ti-ai revenit inca din faza Embrionala…am vrut sa fac misto de tine dar m-am gandit ca poate nu o sa te prinzi.Reast in Peace

    • nu are sens sa vorbesti cu ei. ei sunt doar niste drone incapabile sa gandeasca singure.. doar executa ce au fost programate sa execute.. omul nou dorit de marxisti de o suta de ani

  6. Pacat… e un nou val din multe cele cate vor mai veni. Scapa cine poate…

  7. Cu cat creste numaru vaccinatilor creste numaru infectatilor. Asta e un test de prostie trecut cu brio de majoritatea.
    Ca sa stiti ce va asteapta, cititi ce se intampla in Australia, Noua Zeelanda, UK, Korea de Nord si alte tari cobai unde se testeaza Noua ordine mondiala.