Zeci de amenzi date de politisti dupa o razie, la Timisoara. Au fost verificate masinile in trafic si mai multe magazine

TIMISOARA. O noua razie pe strazile din Timisoara, sambata noaptea. Politistii au verificat daca soferii respecta regulile, dar au intrat si in magazine, pentru a-i amenda pe cei care nu poarta masca de protectie.

CITESTE SI:  ‘Bai tampitule, nu sunt beata’. Scandal in trafic, dupa ce o soferita a fost oprita de politisti, intr-un oras din Timis. Video

In total, au fost legitimate 110 persoane, s-au verificat 76 de magazine si controlate 57 de masini.

Politistii au aplicat in total peste 80 de amenzi, cu o valoare totala de 28.150 de lei. 29 dintre sanctiuni, in valoare de peste 9.550 de lei, au fost date pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Alte 21 de amenzi au primit soferii care au incalcat diferite reguli de circulatie, in timp ce 28 oameni au fost sanctionati dupa ce au fost prinsi fara masca de protectie in spatiile interioare.

De asemenea, politistii au verificat 6 agenti de securitate si au actionat 4 butoane de panica, nefiind constatate probleme sau nereguli. Totodata, oamenii legii au fost chemati sa intervina la 20 de apeluri prin 112.

Acest gen de actiuni ale politistilor vor continua si in zilele care urmeaza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pe toate bulevardele pe toate sensurile, chiar și pe străzi unde trotuarele sunt ocupate de mașinile parcate abuziv și tu ca pieton tre sa ieși pe carosabil, numa bine ca să dea un sofer idiot peste tine. Apoi te da la știri că ai traversat pe loc nepermis. Dar nimeni nu-i amendează pe cei ce au parcat cu nesimtire pe trotuar.
    Ar trebui Consiliu Local, cu excepția bulevardelor, sa dea HCL ca ptr toate zonele maxim de viteza sa fie 30 kmh, ba chiar limitat la 10, acolo unde trotuarele NU sunt functionale. Ar reduce și poluarea, și zgomotul și accidentele.
    Dar ce sa le ceri la CONSILIERII ĂȘTIA AERIENI…

    • 30 km/h, 10 km/h, ba chiar sa se mearga inapoi.
      Bai creatura, tu spui ca problema este parcarea ilegala si tot tu vorbesti de viteza de deplasare si nu de sanctionarea celor in culpa. Plus aberezi si cu poluarea. Pai daca s-ar merge cu 10 km/ora toti vor fumega de cateva ori mai mult timp pe strada. Asa vezi tu reducerea poluarii? Consumul minim (optim pe km) este oricum la viteze mult mai mari, circa 90 km/ora. Viteza de circulatie in oras e data de normele de siguranta nu de cele de poluare. Mergi si te cauta la cap.
      Si daca toti gandesc asa nu e de mirare ca se parcheaza aiurea.
      Toti recunosc ca problema e lipsa parcarilor si toti propun tot felul de idiotenii si nu … constructia de parcari.
      Pai daca parcarile lipsesc, de ce nu se construiesc parcari? Chiar s-a oltenizat toata lumea in orasul asta? Chiar numai si numai furtisaguri si manarii oltenesti au toti in cap?