Razie a politistilor la Timisoara. Zeci de amenzi date soferilor care nu au respectat legea, dar si scandalagiilor

TIMISOARA. Zeci de sanctiuni date de politisti la Timisoara, in timpul unei razii de doar cateva ore, in noaptea de vineri spre sambata.

CITESTE SI: Mai intarzie o luna. A fost amanat termenul pentru finalizarea lucrarii de largire a drumului Timisoara – Mosnita. Foto de pe santier

Oamenii legii au controlat 142 de masini, 96 de firme si au legitimat 180 de oameni.

Politistii au aplicat in total aproape 70 de amenzi, cu o valoare totala de 16.335 de lei. 43 dintre sanctiuni, in valoare de peste 14.000 de lei, au fost date pentru deranjarea ordinii si linistii publice. Alte 21 de amenzi au primit soferii care au incalcat diferite reguli de circulatie, in timp ce 3 oameni au fost sanctionati dupa ce au fost prinsi fara masca de protectie in spatiile interioare.

De asemenea, politistii au verificat 9 agenti de securitate si au actionat 8 butoane de panica, nefiind constatate probleme sau nereguli.

Acest gen de actiuni ale politistilor vor continua si in zilele care urmeaza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. 👏👏👏Însă NU vă opriți! Țineți-o tot așa!🙏
    Acu se vede și că FOSTA ECHIPĂ a lui ROBU impusă la PREFECTură, (cu madam ONEȚ în frunte) a fost un DEZASTRU! De o NEPĂSARE și INCOMPETENTĂ CRASĂ! Oare atunci de ce nu s-a putut?! Timp de 2 Ani de zile , N-AU FOST ÎN STARE SA IMPUNĂ LINIȘTEA ÎN CAPITALĂ BANATULUI… Obligati sa trăim intrun vacarm continu zi și noapte.
    Asta de ce nu postezi pe fcb, nea Robu?! EȘECURILE personale din mandatul matale?!
    Bine, acu sa vedem și cit o ține minunea raziilor… Că la noi CONSECVENȚA, nu prea e atributul forte a autoritatilor🤫

  2. Că și așa se plinge MAI ca nu au agenți suficienți. Măcar să-i pună la treabă pe cei de la PL, care doar freacă menta prin oraș, stau cu orele prin parcari pe Netflix și consumă benzina cu motoru pornit.
    SA LE PUNĂ GPS SA LE VADĂ POPORU ACTIVITATEA! Ca la masinile de la Brattner!! De ce nu…?! Dacă tot sunt plătiți și dotați cu masini din banii nostri.