Accident grav, langa Timisoara. Un copil si o femeie au fost raniti, dupa ce un sofer a intrat pe contrasens intr-o curba

TIMISOARA. Grav accident de circulatie vineri dimineata, langa Timisoara. Doua masini s-au izbit frontal, iar o adolescenta si o soferita au fost ranite.

CITESTE SI: Se cumpara elevatoare pentru reviziile tramvaielor noi turcesti de la Timisoara. Licitatia primariei pentru proiectarea halei de mentenanta in care vor fi montate a esuat si va fi reluata

Accidentul s-a petrecut la intre Remetea Mare si Bucovat, la doar cativa kilometri de Timisoara. Un sofer de 68 de ani, care se afla in masina cu fata de 14 ani, a taiat o curba, a patruns pe contrasens si a izbit un alt autoturism condus de o femeie de 35 de ani.

Impactul a fost puternic, astfel ca cele doua masini au fost aruncate pe marginea drumului, iar conducatoare auto nevinovata si adolescenta au fost ranite. Ele au fost preluate de medici si transportate la spital la Timisoara.

Un barbat in varsta de 68 de ani, a condus un autoturism pe DJ 609 F, dinspre Remetea Mare inspre Bucovat, iar intr-o curba la dreapta a intrat in coliziune cu un autoturism condus de o femeie in varsta de 35 de ani, care circula din sensul opus. In urma impactului a rezultat ranirea femeii in varsta de 35 de ani si a unei minore, in varsta de 14 ani, pasagera in autoturismul vinovat.
In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. nu stiu cum se poate taia corect o curba dar sigur a taiat-o ilegal.
    daca shumacherii ar stii cit costa depasirea marcajului continuu nu ar mai face asta.
    distractia costa 7 puncte de amenda si 6 puncte de penalizare. atentie in oras, chiar daca nu vine nicio masina si ocolirea pe la semafor ”iroseste” citeva minute bune politistul nu mai acorda circumstante si nici nu cred ca mai accepta ”plata” pe loc.

  2. Banuiesc ca era infractorul Latcau la volan.

  3. Cu ce a taiat curba?

    • Cu drujba

  4. Merg deseori in curba aia si multi fac la fel si nu isi pastreaza banda….nu am inteles niciodata de ce

  5. Cum se poate taia o curba la dreapta si sa ajungi pe contrasens?

    • De forța centrifugă ați auzit la fizica in clasa a VI-a?