Ancheta dupa ‘vaccinarea la chiuveta’. Politistii pe urmele celor care au eliberat certificate false de COVID pentru nevaccinati la Timisoara

TIMISOARA. Ia amploare fenomenul certificatelor false de COVID. Politistii au deschis o ancheta dupa ce la Spitalul Victor Babes din Timisoara au ajuns pacienti infectati, in stare grava, care au pretins ca sunt vaccinati, insa simptomele i-au dat de gol. Despre asta, opiniatimisoarei.ro a scris AICI.

CITESTE SI: Oameni cu certificate COVID false, ajunsi in stare grava la Spitalul Victor Babes din Timisoara

Desi cu forme severe de coronavirus, care nu apar in cazul vaccinatilor, pacientii au sustinut ca au fost imunizati, iar dupa un timp au recunoscut ca de fapt nu facusera nicio doza de ser.

Nu se stie deocamdata cum au obtinut certificate de vaccinare, insa este de notorietate metoda ‘vaccinului la chiuveta‘, care s-ar petrece mai ales in cabinete ale unor medici de familie care asigura si imunizare anti COVID.
Serul este aruncat la chiuveta, iar pacientul operat in sistemul de vaccinare ca fiind imunizat, desi inocularea nu a avut loc.

Politistii au inceput o ancheta si incearca sa afle cine se afla in spatele acestor certificate care atesta o actiune de vaccinare fictiva.

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public (Mass-Media), precum că persoane infectate cu virusul SARS COV2, internate într-o unitate spitalicească din municipiul Timișoara, ar deține certificate de vaccinare susceptibile a fi nereale, vă comunicăm faptul că, structurile specializate din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au demarat verificări în vederea clarificări tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale care se impun.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals intelectual și zădărnicirea combaterii bolilor„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ce ar mai fi de spus ?!!!
    Cu siguranță se vor găsi mulți care vor susține că este un fake al lui Musta, Gheorghiță sau Arafat !
    Eu aș priceda în felul următor ; aș trimite la fiecare acasă un plic prin care să-i informez detaliat de pericolul nevaccinarii și nu aș mai face nici o restricție !
    Cine vrea face, cine ajunge în spital tratat în limita posibilităților și a paturilor disponibile !!

    • Acțiuni fără NICIUN EFECT, plătite din bani publici, din taxele noastre. Devreme ce prea blînde și NU sperie aceste „masuri” de 2 bani niciun infractor profesionist… Bani publici consumați degeaba de instituțiile de forță, dacă JUSTIȚIA e COMPLICE cu INFRACTORII

    • ce nu au priceput unii e ca boala nu o ‘smecheresti’ cu un certificat fals….
      pe de alta parte nu as permite ca alte spitale sa fie transformate in spitale covid….cate sectii de ATIcovid sint acum e suficient….cand se umplu iaca ghinion….pe nevaccinati ii trimiti fain frumos acasa, pot sa moara fericiti ca pe ei nu i-a fraierit guvernul mondial cu cipul si cu botnita…
      sint oameni bolnavi, cu alte boli decat covid, care au nevoie de tratamente, si care nu pot fi opriti sa le aiba pentru niste cretini au o problema cu gheits sau ca le-a zis popa ca le creste solzi de peste daca se vaccineaza

  2. pai si in Marea Britanie si in Israel sunt foarte multe cazuri de imbolnaviri si ei au mare parte din populatie (teoretic) vaccinata, sau si acolo tot pe spaga au obtinut certificatul de vaccinare?! sa poata merge in concedii in Zanzibar etc?!
    eu zic sa ne ocupam de adevaratele probleme ale tarii: desfiintarea pensiilor speciale incasate de la 42 de ani; reforma aparatuui bugetar, sacderea taxelor pe munca, depolitizarea institutiilor; reforma administrativ teritoriala, cumulul pensie salariu la stat, reforma justitiei, stoparea indatorarii populatiei, eliminarea unor sporuri bugetare aberante gen de antena, de covid, de etc, de limbi straine, investitii in infrastructura, educatie, sanatate (nu doar in salarii si sporuri)etc. chestiuni cu adevarat importante!

    • Băi cap de fontă tu nu ai înțeles într-un an de zile de când îți este explicat în fiecare zi că te poți infecta și dacă ești vaccinat cum te poți infecta și de alte boli de care ești vaccinat ?? Normal că în Israel sunt mulți infectați dar nu mai decedează atâția și activitatea economica merge mai departe ! Sau tu cu mintea ta de șoșocar crezi că ce nu a reușit Hitler vor evreii să facă singuri ?!!!

      • din declaratia managerului numit politic de la spital, nu rezulta ca pacientii lui decedeaza! (deci e la fel ca in israel sau uk). daca voi ‘panicarzii’ vreti sa polemizati cu ‘sosocarii’ e treba voastra sa va umpleti timpul cu polemicile pe tema acestei gripe/virus. Pe oamenii ‘cu capul pe umeri’ cred ca-i intereseaza mai mult reformele promise si foarte necesare!

        • Nu am înțeles ce este la fel ca în Israel sau UK ? 😳 Vrei să spui că dovada primită pe șpagă de un cretin șoșocar îl protejează la fel ca vaccinul primit de un israelian sau englez ? Bă tu ești defect ?? Normal că trebuiesc făcute reforme în toate instituțiile statului dar aici ieste vorba despre lucruri care dacă l-e spui unui austriac spre exemplu te întrebă dacă ești normal la cap, nu cu capul pe umeri cum ai tu să nu-ți plouă în gât !!

      • Dar cap ala destept de ce nu spune nimic de cei vaccinati pe bune si au facut forma destul de grava , au gasit „”gaselnita”” ca s-a aruncat la chiuveta serul de vaccin , au mai scos una pana vine valu 3,4,5,6 etcc de vaccinare , spune mai doctor politic ca desteptii lumii nu au vandut destul vaccin de chiuveta si nu au realizat profitul vrut de ei iar acum vin cu varianta ce ne mai trebuie „”n”” vaccinuri sa ne imunizam ,

        • Cretinoid șoșocar dacă un bolnav de cancer cu imunitatea foarte scăzută are neșansa să se îmbolnăvească și de gripă, spre exemplu, nu îl ajută vaccinul !!
          La fel se întâmplă cu cei infectați de Covid sau alte boli pentru care sunt vaccinați dar au probleme mari de sănătate !
          Te rog nu te vaccina !!! Ai face un mare serviciu celor din jur !

      • Panicarzi din fulgi de zapada… Vezi ca au murit si vaccinati, de ex un rapper din Noua Zeelenada ce mai si facea misto de nevaccinati, si multi altii… Si nu va mai imbatati cu faptul ca acest vaxx EXPERIMENTAL a fost aprobat de FDA, ca nu-i asa, si vad ca si presa zboooooora cu informatia asta… Probabil nu cunosc limba engleza, ca sa nu spun ca sunt platiti sa minta.

    • Felicitari! ati punctat tot ce este mai important.

  3. Hello nici un șoșocar antivaccinist nu apare să ne spună cum este cu cipul din vaccin ?!!

  4. Iar de acum incolo sa stiti ca toti cei cu certificat de vaccinare care se imbolnavesc, vor fi cu vaccinarea la chiuveta….fiindca in Romania nu se pot imbolnavi cei vaccinati, doar in Israel si Marea Britanie.

    • Tu ești un ful idiot pentru care chiar este păcat să se irosească o doză de vaccin !
      Nimeni nu a spus că nu se pot îmbolnăvi cei vaccinați sau ca nu pot da virusul mai departe !
      S-a explicat clar ca ai șanse mari să nu simți boala sau să ajungi în spital ! Te rog fă un bine celor din jur și nu te vaccina !

      • de asimtomatici mai stii ceva?

  5. AHAHAHHAHA

    Bine ca doar de vaccinatii in fals scrieti…

    Dar scrieti cati vaccinati se reimbolnavesc, ar fi mai corect asa.

    Macar Israel si UK recunosc ca si cei cu schema completa ajung in spitale, doar rumaniii nu ajung decat falsii vaccinatii:)

    • Băi cap sec niciun vaccin nu te poate feri de îmbolnăvire, depinde cum evoluează boala !!
      Sigur vor ajunge la spital și vaccinați dar vor fi putini și nu se vor mai aglomera spitalele !
      Nimeni și nici unde in lume nu s-a susținut că odată vaccinat nu mai există nici un risc de infectare sau de dat mai departe virusul ! Aici este vorba despre noile tulpini mai agresive care cu siguranță se vor dezvolta din cauza idioților de tipul tău !! Marș!!

      • Idioti ca tine, toxici si prosti:)))

  6. Cei ce au falsificat acele certificate sa fie condamnati pentru fapta lor pe viata si sa li se retraga dreptul de a mai profesa vreodata

    • si de vot.

  7. Chiar e cineva asa naiv incat sa creada ca acei antivaccinisti nu-si rezolva de un certificat daca au nevoie sa circule ?
    Sunt si printre doctori indivizi ce nu cred in vaccin, iar despre constiinta si morala doctorilor … nici cat politicienii. Niste spagari. Te lasa ei sa crapi daca nu le dai mita, darmite sa-ti faca vaccinul „la chiuveta” ?
    Hai sa fim seriosi.
    Pe de alta parte politistii sunt primii la „invarteli”, cum sa nu fi auzit de practica asta?
    Suntem un popor teribil de corupt. Asta nu dispare decat in generatii. Daca se vrea. Dar nu vad semne de indreptare, dimpotriva.
    Cat despre cei ce se preteaza la asta, nu au decat sa suporte consecintele. Si doctorii si „vaccinatii”.

    • nu crezi ca multi doctori au carlige din cauza spagilor si acuma a venit nota de plata si trebuie sa stea drepti??? Sa execute ordine???

  8. Acuma doctorii au sansa sa iasa in fata si sa zica adevarul daca vor sa reabiliteze breasla si tot dezastrul intamplat in ultimii 2 ani ( lockdown, masca , aramata pe strada impotriva propiului popor etc ). Vaccinul nu te scapa de boala dar pentru unii mai sensibili poate deveni riscant sa te vaccinezi.

    • armata pe strada…da ba’ e un tanc la coltul strazii care tocmai a tras o salva, si acum vreo zece minute un elicopter tocmai mitralia pe bulevardul cetatii….
      du-te ma si i-ati pastila…

  9. https://www.economica.net/israel-raporteaza-peste-10-000-de-cazuri-noi-pentru-prima-data-dupa-luna-ianuarie_528435.html

    10 mii de cazuri noi in Israel la aproximativ 60% din populație imunizați in special cu Pfizer, ambele doze. Iar 19% au primit și a treia doza. Vorbim de campionii la vaccinare, de 10 ori mai multe cazuri zilnice că la noi, codașii Europei. Și ei sunt 9 milioane, noi aproape dublu. Ori Israelul e o vaca de muls pentru cei de la butoanele lumii ori deși nu eram adeptul conspirațiilor, judecați dumneavoastra. La talibani, nimic, nu se răspândește. Virusul vine in țările bogate, targetat, la aia ce nu își permit prin Africa, Asia, mulți, sărăcie, înghesuiți, nu auzi că mor grămadă. India a fost afectată abia după ce se mirau toți că de ce indienii sunt rezistenți, așa că la scurt timp au băgat India in corzi, a apărut targetat varianta indiana. Deja nu ai cum sa nu devii sceptic, virusul e adevarat, dar nu are cum, cineva își bate joc de noi. Ne-au dat răgaz să respirăm pe perioada concediilor să scăpăm de anxietate și frustrări, au scăzut la comanda de Paste, acum din nou. Urca cazurile, la comanda, e cusut cu ață albă domnilor.
    Nu sunt antica, antivaccin, dar mi se pare că totul a fost și e pus la cale. Modificările Covid nu vor conteni să apară iar noi vom fi nevoiți să ne facem a treia, patra, a mia doza

    • da bei ciobene….talibanii sint numai buni de dat exemplu la raspandirea virusului….sistemul medical din afganistan e superb la ora asta…au brevetat afganii noua metoda de analiza….in loc sa iti bage batul pe nas sau in gat la astia se aplica kalasnikovul….toti ‘pacientii’ au iesit negativ…la semnele vitale ….dupa apasarea tragaciului…
      deci nu exista covid in afganistan….ceea ce dovedeste ca nu exista covid in general….
      ai zis ca evreii sint vaccinati 60%….pai aia inseamna ca vreo 40% sint nevaccinati…se aprinde vreun beculet la mansarda? sau doar ala de avarie?

  10. Mereu propagandistii occidentali cred ca au dreptate,cred ca Dumnezeu vine din anumite tarii ,ca doar cei care au pareri comune cu ei sunt destepti iar restul sunt condamnati la tacere sau trasi pe dreapta prin diferite metode specifice sistemelor bolnave.Bateti apa in piua cu vaccinati sau nevaccinati cand concluzia legata de virus este clara si pentru unii si pentru altii.Sunt patru cai de a distruge o natiune :calea culturala,calea religioasa,calea economica si daca primele trei nu au efectul scontat urmeaza ultima cale razboiul ,amanata pana in prezent datorita tehnologiei avansate. Am fost si suntem niste vasali,purtatori de sloganuri pro sau anti sistem fara sa reusim sa punem in practica mai nimic decat la comanda.Daca maine incepe un conflict ,prin vesnica metoda cel bun si cel rau am fii divizati din nou in doua tabere metoda prin care conspirationistii conduc lumea.De fapt solidaritatea in diversitate este foarte greu de pus in practica mai ales la un popor care si-a pierdut traditiile ,inlocuindu-le in cei 30 de ani cu tot felul de curente de doi lei provenite din tarii fara origini .

    • Ție ți-a spălat Șoșoaca creierii și cu ce i-a rămas ți-a clătit ochii !! Peste tot vedeți numai conspiraționiști și dușmani care vrea să ne distrugă fără să gândiți ca in cazul României sunt toate țările de pe glob ! Spre exemplu astăzi Austria a anunțat 1500 de cazuri la o populație jumatate cât are România, în Noua Zeelanda s-a închis total un oras de jumătate de milion pentru un caz, la fel și în Australia iar tu șoșocar infect te plângi că cineva te roagă să te speli pe mâini și să porți mască să nu-i respiri direct în nas putoare de ceapă din gura nespălată !
      Cine a reușit să vă convingă de pericolul vaccinului merită premiat, avânt în vedere cât de greu este sa convingi un idiot.
      Problema cea mai mare a României este MASS-MEDIA și timpul liber prea mult pe care îl au niște idioți. Idioți care își dau cu părerea despre lucruri pe care nu le înțeleg !!

      • Cenzura este la moda in Romania unde o mare parte a presei da lucrurilor sensul propagandistic dorit .Aviz@Ochiul limpede,rusinica!

  11. Nu mai mira pe nimeni ca libertatea devine lagar cu astfel de papagali.

  12. Din pacate variantele actuale de vaccin par a fi vax-albina in fata tulpinii DELTA… asa ca protejati-va ca si cand nu ati fi vaccinati !!! Stiu un caz in care ambii parinti si fata lor de 21 de ani (studenta) au COVID-19, fiind toti vaccinati cu ambele doze inca din luna martie (parintii cu Pfizer BioNTech si fata cu Astra Zenaca). Deci aveti mare grija… Medicul Cristian Oancea ar face bine sa se documenteze cum sta treaba si in alte judete, nu doar in Timis, si sa vada ca oamenii care ajung la spital sunt majoritatea vaccinati cu ambele doze insa nu au mai tinut cont de nicio regula sanitara in concedii crezand ca vaccinul o sa-i protejeze la infinit.