‘Mi-a fost lene’. Declaratia sfidatoare a unui nesimtit prins pe cand arunca gunoaie la margine de strada, langa Timisoara

TIMISOARA. Cu sacosele incarcate de sticle goale a coborat din masina si le-a azvarlit langa un clopot verde special destinat ambalajelor de acest tip. Desi recipientul era gol, unui nesimtit i-a fost mai simplu sa le tranteasca pe strada decat sa le puna una cate una in clopot.

A fost insa prins de politistii locali din Ghiroda cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Plasele pline cu sticle lasate lângă clopotele verzi, pe jos, in conditiile in care acestea sunt goale, este acelasi lucru cu a le arunca pur si simplu pe strada, atat din punct de vedere al respectului fata de ceilalti cetateni cat si din punct de vedere legal„, i-au explicat agentii barbatului.

Raspunsul acestuia a fost ca a ales sa arunce plasele langa pentru ca i-a fost lene. Lenea insa l-a costat 2500 de lei amenda pe care i-au dat-o politistii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Sa le goleasca de continut nu i a fost lene? 🙂

    Daca asa trebuie facuta educatia prin amenzi, atunci asa sa se faca.
    Inclusiv celor care arunca chistoace pe strada si ambalaje de mancare.

    Dupa ce platedti 1000 de lei pt un chistoc aruncat pe jos cu siguranta ca atunci cand vrei sa o mai faci te gandesti de 2 ori.

    • Sa vad mai intai scrumiere puse la toate cosurile de gunoi. Si apropo de coosuri de gunoi, samai puna si din alea.

      • Eu daca mananc o inghetata si nu vad un cos de gunoi in zona, tin ambalajul, nu il arunc pe jos pentru ca nu am cos de gunoi la 1m distanta de mine. De ce oare persoana care fumeaza nu tine chistocul` de gunoi in mana pana la urmatorul cos de gunoi? Pana nu vin amenzile pentru astfel de gesturi romanul nu se civilizeaza.