A luat foc locomotiva unui tren de calatori intre Arad si Timisoara. Traficul feroviar, blocat

TIMISOARA. Incident pe calea ferata, luni dimineata. Locomotiva unui tren de calatori care venea de la Arad si se indrepta spre Timisoara a luat foc in mers.

Flacarile au izbucnit pe cand garnitura cu 2 vagoane se afla intre statiile Sagu si Vinga.

CITESTE SI: Podul Turcului de langa Timisoara ar putea fi reparat de Consiliul Judetean. E asteaptat un raspuns de la Directia de Cultura

Mecanicul a oprit rapid trenul, vagoanele au fost desprinse de locomotiva, iar cei 30 de calatori evacuati in siguranta.

Au intervenit pompierii care au stins incendiul, iar o drezina patograf face verificari la linia de contact.

Traficul feroviar a fost perturbat, iar 6 trenuri aflate in garile adiacente au ramas in asteptarea semnalului pentru continuarea drumului.

În această dimineață în jurul orei 05.45, Detașamentul Arad cu o autospecială de stingere, cu sprijinul SVSU Vinga si ȘAGU cu câte o autospecială de stingere a intervenit între localitățile Sagu si Vinga la un incendiu ce se manifesta la locomotiva trenului INTERTEGIO 2602 Arad – Timișoara, trenul avea în componența 2 vagoane.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la partea partea din față a locomotivei, violent cu flacăra deschisă. A fost solicitată echipaj de la CFR pentru scoaterea locomotivei de sub tensiune.
Locomotiva a fost decupată de la vagoane, călătorii fiind coborâți din tren. Până la sosirea echipei specializate de la CFR s-a acționat doar pentru protecție.

Incendiul a fost stins în jurul orei 09.00, în acest moment echipajele acționând pentru răcire a interiorului.

Călătorii și cele 2 vagoane au fost transportați în gara din localitatea Șagu. Nu s-au înregistrat victime, cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.”, transmit reprezentantii ISU Arad.

FOTO: specialarad.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Mama ei de limbă! Înțeleg faptul că P.R.-ul de la C.F.R. o fi absolvent al vreunei facultăți de tip S. R. L., dar autorul textului ce notă o fi luat la BACALAUREAT? Meserie, te halesc… Răspunsul îl pot oferi înșiși cititorii. Despre diacritice… Mama ei de limbă! Stimați jurnaliști, dacă nu stăpâniți nici măcar limba oficială, Occidentul e plin de babe și moși… Ne-am obișnuit ca în România să rămânem cu Mafia politică, cu analfabeții funcționali și curlangiii subvenționati de Fritz și gașca U. S. R., P. N. L. & U. D. M. R. , ca atare nu va fi pentru noi nicio pierdere.