Creste rata de infectare cu COVID la Timisoara si avem 36 de noi cazuri in Timis. Mai multi pacienti la Terapie Intensiva

TIMISOARA. Autoritatile au anuntat bilantul ultimelor 24 de ore in Timis, care indica 36 de noi cazuri de imbolnavire cu COVID, dupa efectuarea a 1695 de teste, din care 787 teste rapide, si niciun deces.

CITESTE SI: 9 morti si peste 500 de noi imbolnaviri cu COVID, in ultimele ore, in Romania. Timisul, judetul cu cele mai multe cazuri din tara 

Cele 36 de cazuri noi de coronavirus sunt:

NR. CRT. LOCALITATE INFECTARE NUMĂR POZITIVI
1 TIMIȘOARA 16
2 LUGOJ 2
3 DENTA 2
4 DUDEŞTII NOI 2
5 FOENI 1
6 GHIRODA 1
7 GIROC 4
8 GOTTLOB 1
9 MORAVIŢA 4
10 SĂCĂLAZ 2

Un al 36-lea caz a fost raportat in alt judet, unde a fost confirmat.

In Timis, rata de infectare cu coronavirus este de 0,21 la mie, la fel ca ieri, iar la Timisoara e 0,27 la mia de locuitori, mai mare ca in urma cu o zi.

La Gavojdia, rata de infectare cu COVID a ajuns deja la 2,40 la mia de locuitori.

Va reamintim ca aceste date, furnizate de Directia de Sanatate Publica, se calculeaza la 14 zile de referinta dintr-un total de 17, care sa cuprinda si retestarile, chiar daca nu s-au inregistrat cazuri noi.

Sunt 46 de pacienti, deopotriva confirmati si suspecti de coronavirus, internati in spitalele din Timis, dintre care 14 in Terapie Intensiva.

De la inceputul pandemiei, in Timis s-au inregistrat 54.825 infectari cu coronavirus, iar 1299 de oameni au pierdut lupta cu boala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Nu stiu cat e de adevărat valul 4 de covid oricum eu nu cred in asa ceva.Mi se pare totul o prostie mondială ne obligă să purtam masti dar nici o infectare umbli în tramvai fără masca nu m-am dezinfectant niciodată am mîncat de multe ori fără să mă spăl pe mâini și nu m-am infectat dovadă că e vrajeala mondială

    • Vezi ca mai e unul la Babes care nu a crezut si acum e vai de steaua lui!

    • Nu e cazul sa ne prezinti totala ta lipsa de igiena. Daca nu exista covid, boli ca dizenteria, diareea infectioasa sau holera sunt bine documentate.

    • pai si care e problema…o mierlesc in principal antivaccinistii si taranii…acelasi nivel de cultura in ambele tabere…unii is cu guvernul mondial care le baga cipul, aialalti cu popa care le-a zic ca o sa le creasca solzi de peste…numai bine se mai reduce densitatea de prostie prin zona
      singurul lucru cu care nu sint de acord e sa transforme alte spitale in spitale covid….sint oameni cu boli care trebuie tratate, nu poti bloca accesul la tratament pentru niste cretini….cate sectii ATI covid sint acum e sufficient….cand se umplu….asta este, ghinion….mars acasa si muriti fericiti ca nu v-a fraierit guvernul mondial cu botnita si cu cipul….

      • Tu stii ce inseamna cu adevarat taran???
        Sau vocabularul tau cam lasa de dorit. S-a inteles cam ce vrei sa zici, dar nu jigni taranul adevarat! Ca nu merita!

    • Sa mananci fara sa te speli inainte pe maini…si nu de covid e vorba ci de alte boli…mananci cu mainile murdare dupa ce te stergi la cr? Sau nici nu te stergi?

  2. nici eu n-am purtat botnita si n-am patit nimic

    • Pai tocmai ai o noua posibilitate sa patesti…si chiar sa oferi altora…