Creste rata de infectare cu coronavirus la Timisoara si in judet. Cele 16 localitati in care s-au inregistrat noi cazuri de COVID

TIMISOARA. Autoritatile au anuntat bilantul ultimelor 24 de ore in Timis, care indica 30 de noi cazuri de imbolnavire cu COVID (unul raportat din alt judet), dupa efectuarea a 2516 teste, din care 1206 teste rapide, si niciun deces.

CITESTE SI: 15 morti si aproape 600 de noi cazuri de COVID in Romania, in ultimele ore. 30 de nou infectati sunt din Timis 


Cele 30 de cazuri noi de coronavirus sunt:

NR. CRT. LOCALITATE INFECTARE NUMĂR POZITIVI
1 TIMIȘOARA 14
2 LUGOJ 2
6 IECEA MARE 1
7 SÂNMIHAIU ROMÂN 1
8 CRICIOVA 1
9 DENTA 1
10 PERIAM 1
11 DUMBRĂVIȚA 3
12 GHIRODA 1
14 GIROC 2
15 JEBEL 1
16 MOȘNIȚA NOUĂ 2

In Timis, rata de infectare cu coronavirus este de 0,21 la mie, in crestere fata de ieri, iar la Timisoara e 0,26 la mia de locuitori, mai mare ca in urma cu o zi.

La Gavojdia, rata de infectare cu COVID a ajuns deja la 2,40 la mia de locuitori.

Va reamintim ca aceste date, furnizate de Directia de Sanatate Publica, se calculeaza la 14 zile de referinta dintr-un total de 17, care sa cuprinda si retestarile, chiar daca nu s-au inregistrat cazuri noi.

Sunt 49 de pacienti, deopotriva confirmati si suspecti de coronavirus, internati in spitalele din Timis, dintre care 11 in Terapie Intensiva.

De la inceputul pandemiei, in Timis s-au inregistrat 54.789 infectari cu coronavirus, iar 1299 de oameni au pierdut lupta cu boala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Banatu’ va fi fruncea , testam cel mai mult si vom avea cea mai mare rata , vine Arafat si ne inchide 🙂

  2. Testat este cine are simptome !
    Terminați dracului cu filozofiile de doi lei a la Șoșoaca !!
    Dacă ar fi cum unii cu creierul de mecuză cred, ar fi însemnat că un oraș ca Reșița de exemplu într-o lună trebuie să fie în colaps dacă ar exista unul sau două focare ! Încercați să vă aduceți aminte de Suceava ce s-a întâmplat când au fost câteva focare aduse de cei care au venit din Italia și nu s-au testat când au avut simptome !!

    • Trebuie imunitate de grup!

      • Tu știi ce ar însemna în România imunitate de turmă !?
        hAUR ar face bine să nu se vaccineze ! Ați arăta că într-adevăr vă sacrificați pentru o cauză !🤣🤣

  3. Gavojdia are 3000 de locuitori, 2.4 la mie înseamnă cosmica cifra de 8 bolnavi. Vai și amar cu statistica asta, un sat sub 333 de locuitori ajunge la carantina dacă se îmbolnăvește o singura persoana.

    • În acest caz ai perfectă dreptate, mai ales că într-un sat se poate imediat izola cazul !
      Eu cunosc sat cu 2000 de locuitori care de când a apărut pandemia a avut câțiva bolnavi de covid dar primarul a făcut totul să fie bine izolați de restul locuitorilor iar restul satului și-a dus viața normal mai departe !

      • Stiu oras mai mic nu mare care a avut cazuri si nu a aparut pe statistici deci manevre..