Tanar nevaccinat, infectat cu COVID, ajuns intubat in Terapie Intensiva la Timisoara. Era convins ca ‘oxigenul distruge alveolele pulmonare’

TIMISOARA. Un tanar de 34 de ani se afla in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, el fiind diagnosticat cu COVID-19 si intubat.

CITESTE SI: Se pregatesc pentru ce e mai rau in asteptarea valului 4 al pandemiei de COVID. Centralizarea numarului de paturi ce ar putea fi alocate copiilor infectati cu tulpina Delta, printre datele cerute de Ministerul Sanatatii in toate judetele 

Barbatul nu s-a vaccinat pentru ca a citit ca serurile anti-COVID ar face rau si nu a mers a timp la spital, convins ca… oxigenul distruge alveolele pulmonare.

A ajuns in cele din urma la spital cu afectare pulmonara, fiind nevaccinat, usor ponderal si cu hipertensiune arteriala. Duminica, medicii au luat decizia de a-l intuba in incercarea de a-i salva viata.

Citise din tot felul de surse neverificate medical ca oxigenul distruge alveolele, ca vaccinarea cu ARN Mesager sau cu alte tipuri poate sa produc degradari si alte tipuri de boli si luase decizia sa nu se vaccineze”, a declarat la Digi 24, medicul Cristian Oancea, directorul Spitalului Victor Babes din Timisoara.

Acesta a mentionat ca pacientul a ajuns la spital „in ultimul moment”, la presiunile familiei si ale prietenilor.

Acum, colegii din Terapie Intensiva se chinuie sa ii salveze viata”, a adaugat medicul.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. E plină țara de auriști needucați

    • Altul cu reflex conditionat… Ai trecut peste psd…

  2. Daca era vaccinat si ajungea la spital, nu mai era stire ca acum. Mars ma pseodointelectualilor!

    • Daca era vaccinat nu mai ajungea la spital ca acum.

      • Asa ti s-a spus la tv?

  3. E clar.Daca nenea Oancea a iesit la interval e grava situatia.Catastrofala va fi cand iese dr Musta apostolul apocalipsei dupa covid.Trist este ca presa nu este deloc echidistanta.Sa stiti ca sunt stiri zilnice pe mapamond in care se spune ca oameni vaccinati complet au decedat dupa reinfectia cu tulpina delta…care nu este mai agresiva ca celelalte.pentru ca are acelasi genom mai oameni buni…Dar vor sa sperie oamenii ca e mai contagioasa..etc..N-ati observat ca de fiecare data cand scade numarul de cazuri ,brusc apare o noua tulpina mai groaznica si mai contagioasa???Si apoi apar prezicatorii ca vor incepe sa creasca numarul de cazuri incepand cu data de..etc…Si ca vaccinarea e singura solutie…Da..ar fi singura solutie cand vaccinul a fost studiat ani de zile si apoi administrat oamenilor.Nu acum ..ei scot un vaccin in cateva luni??Sa fim seriosi.Dar se pare ca presa vede doar stirile care sunt pe val,adica vaneaza cand mai iese un coleg doctor sa zica ca a mai decedat un nevaccinat.Si hopa titlul si articolul.
    Si aberatia ca imunitatea dupa vaccin care este ARTIFICIALA si PASIVA e mai de lunga durata ca cea naturala (ACTIVA) este socanta mai ales cand o aud din gura medicilor.Inseamna ca tot ce am invatat la facultatea de medicina despre imunologie este fals si ei spun adevarul.Dumnezeu cu mila.Si nca o chestie pe care colegii vedete evita sa o spuna sau o spun cu jumatate de gura: vaccinatii transmit virusul in egala masura ca nevaccinatii.Deci sa o lase mai moale cu ideile ca vaccinatii sunt niste semizei iar cei nevaccinati sunt diavoli ce raspandesc molima.Este fals.Ambele categorii transmit la fel virusul.SIngura masura de protectie este purtatul mastii atat de catre pacienti cat si de medici atunci cand ofera consultatii.Faptul ca un medic e vaccinat nu inseamna ca nu transmite virusul.Asta trebuie sa inteleaga romanii…si sa nu mai arunce cu pietre in nevaccinati ca ei ar fi cauza raspandirii virusului.Aici se urmareste altceva insa ..din pacate.Si le reuseste pentru ca oamenii nu se informeaza cum trebuie.

    • Nu stiu dacă ai terminat facultatea și cât i-au costat pe parinti diploma dar nu mi-aș dori să fiu tratat de un imbecil ca tine !
      Da băi idiotule in toată lumea circulă tot felul de Șoșoace care împrăștie la fel ca și tine tot felul de teorii !
      Normal că se poate muri dacă ești vaccinat și bolnav de o boală cronică cu o imunitate foarte scăzută, cum poate să te ia draqu și dacă ești vaccinat contra gripei, dar asta nu ți-a spus la facultate pentru că mă-ta nu a avut destui dolari sau euro !!

      • Ai trecut si tu cu 5 examenele si acum te crezi „dastept” :))

      • Cine, Bogdan? El a terminat la Tibiscus, si la scoala insa era de 7-8. Cu indulgenta.

  4. Cand si daca va mai iesi pe picioarele lui din spital n-o sa se mai simta atat de tanar, mai ales cand va trebui sa faca efort.

  5. Sigur , și îl sufla oancea-n pl, apoi pune și paparudele îmbogățite de pe secții sa-i facă și alea un bot deluxe, apoi îl taxează musta și-l livreaza ca nou . Altfel , la sac cu el dacă nu i nimic de supt .

  6. stai linistit n-ai nici o treaba. Imunitatea Activa sau Pasiva nu se refera la modul de a o dobandi care poate fi in ambele cazuri natural sau artificial. Si da, imunitatea Activa generata artificial dureaza mai mult decaat imunitatea activa generata natural.

  7. Pentru care nu stiu, in imagine aveti un „plaman artificial” (ECMO). Sa speram ca din ce in ce mai multi initiati in ale medicinei pe faisbuc sau gugal o sa-l cunoasca personal in viitorul apropiat.

  8. Vad o gramada de retardati relaxati fara masca inclusiv in spatii inchise. Cand va pocneste COVIDul sa nu va plangeti ca nu aveti loc in spital sau ca nu v-ati vaccinat. Va paste imediat toamna si valul 4. Succes.

    • @ Scalpatul.Sa mori tu ca masca ma protejeaza! Hai baga un studiu serios care spuna asta.Ca eu sanatos ma protejez cand imi pun un cacat de carpa pe fata si respir tot pe langa ea.
      Dobitocule!

      • Gaino, e strict problema ta de unde si ce masca iti cumperi. Daca achizitionezi din piata de la contrabanda, e strict problema ta. La fel si cum o porti (daca o porti). Mintea ta cu 2 neuroni odihniti nu duce prea mult.
        Masca e UNA din metodele preventive. Se mai pun si evitarea adunarilor, vaccinarea, pastratrea distantei sociale, spalatul pe maini, dezinfectarea. Tu de unde sa stii cand ai creierul cat o nuca?
        Bafta la toamna sa nu ramai scalpat.

  9. Va manipuleaza licuricii cum vrei tu. Tot ei au creat virusul pentru a implini profetiile si a fi un experiment mondial pentru ce se va intampla la razboi (semnul fiarei). Vaccineaza-te matale, daca presa spala pe creier, vezi ca factura de servicii medicala POATE FI PLATITA!

    Vedem ca azi se vorbeste numai de Afganistan la tembelizor, desi in Haiti a fost un cutremur cu mii de morti si peste 60,000 de casa distruse.

  10. E bine! L-ati luat pe saracanul asta ca exemplu. Unde sunt raportările dinainte de vaccinare? Sa stim si noi cati din cei vaccinati sau nu au comorbiditati? Adică daca sunt bolnavi sau au „crepat” cati aveau boli incurabile sau cronice inainte? Mai clar, daca unul avea cancer, insuficiență renala, probleme cardiace grave l-ati bagat la „crepat” de Covid? Asa cum faceti deja de un an si jumatate???