Se inchid partial traficului auto doua strazi din zona centrala la Timisoara. Autobuzele STPT vor circula pe alte trasee

TIMISOARA. Doua strazi aflate in plin centrul Timisoarei vor fi inchise partial, pe rand, pentru asfaltare. Este vorba despre Mihai Eminescu si C.D. Loga.

CITESTE SI: Razii de proportii la Timisoara si in judet. Soferi beti si fara permis prinsi de politisti 

Traficul se va inchide marti, 17 august, pe bulevardul Mihai Eminescu, pe tronsonul cuprins intre strazile Michelangelo si bd. Revolutiei din 1989, intre orele 7.00 – 20.00, .

Pe bulevardul C.D. Loga, circulatia va fi blocata de joi dimineata, de la ora 7.00, pana sambata seara la ora 20.00, pe tronsonul cuprins intre strada Michelangelo si bd. Revolutiei. Aici se vor face lucrari de ridicare la cota a capacelor de camin si a gurilor de scurgere, precum si asternerea stratului de asfalt de uzura.
Traficul va fi inchis din nou pe C.D. Loga in 23 august, intre orele 7.00 si 23.00.

Lucrarile ce vor fi facute in aceasta zona duc si la modificarea graficului de circulatie pentru mijloacele de transport STPT. Autobuzele vor merge deviat.

L40 – de la Punctele Cardinale (Piata I.C. Bratianu), autobuzele vor circula normal pe strada Martin Luther – bulevardul Revolutiei din 1989 – dupa care vor vira pe strada Hector. Statia “Hector” va fi statie de capat de linie. Statia “Traian Grozavescu” va fi suspendata pe perioada lucrarilor.
L16 – troleibuzele vor circula normal pe bulevardul I.C. Bratianu pana la sensul giratoriu de la intersectia cu strada Michelangelo, apoi vor întoarce în sens și vor opri în statia “I.C.Bratianu” de langa Parcul Civic, dupa trecerea de pietoni. Statia “I.C. Bratianu” va fi statie capat de linie. Statia “Traian Grozavescu” va fi suspendata pe perioada lucrarilor.
L15 și Expres 7 – autobuzele vor circula normal pe strada Michelangelo pana la intersectia cu bulevardul I.C.Bratianu, apoi vor întoarce în sensul giratoriu și vor reveni pe strada Michelangelo. Statia capat de linie va fi la staţia “Parcul Copiilor”, care este situata pe strada Michelangelo, între bulevardul C.D. Loga și bulevardul Mihai Eminescu. Statia “Traian Grozavescu” va fi suspendata pe perioada lucrarilor„, transmit reprezentantii Societatii de Transport Public Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.