Din peste 1700 de teste, au fost confirmati 15 oameni infectati cu COVID la Timisoara si in judet. Avem 40 de pacienti cu coronavirus in spitale si 8 in Terapie Intensiva

TIMISOARA. Autoritatile au anuntat bilantul ultimelor 24 de ore in Timis, care indica 15 noi cazuri de imbolnavire cu COVID, dupa efectuarea a 1736 de teste, din care 768 teste rapide, si niciun deces.

CITESTE SI: Aproape 400 de noi imbolnaviri cu COVID si 2 decese, in ultimele ore in Romania. 15 cazuri noi in Timis 

Cele 15 cazuri noi de coronavirus sunt: 8 la Timisoara, 1 la Faget, 4 la Giroc, 1 la Gavojdia si 1 la Remetea Mare.

In Timis, rata de infectare cu coronavirus este de 0,18 la mie, la fel ca ieri, iar la Timisoara e 0,26 la mia de locuitori, exact ca in urma cu o zi.

De asemenea, avem localitatea Parta in care rata de infectare a trecut de 1,5 la mie – 1,64 rata de incidenta.

Va reamintim ca aceste date, furnizate de Directia de Sanatate Publica, se calculeaza la 14 zile de referinta dintr-un total de 17, care sa cuprinda si retestarile, chiar daca nu s-au inregistrat cazuri noi.

Sunt 40 de pacienti, deopotriva confirmati si suspecti de coronavirus, internati in spitalele din Timis, dintre care 8 in Terapie Intensiva.

De la inceputul pandemiei, in Timis s-au inregistrat 54.616 infectari cu coronavirus, iar 1296 de oameni au pierdut lupta cu boala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Abia am scapat de uniunea sovietica si deja cacatii au creat uniunea satanica

  2. mda, 8 cazuri, e clar, a venit tsunami 4.
    cambera a fost carantinata pentru 1 caz, ceea ce se intimpla in timisoara este apocalipsa… hai sa mergem din nou la plimbare cu declaratii

  3. toate tarile occidentale se transforma in dictaturi gen korea de nord. trebuie sa prezinti actele sa intrii intr-un magazin, nu ai voie mai mult de un km departare de casa, bratari de urmarire, orice comentariu antisistem (islam lgbt covid imigrare freespeach snowden incalzireaglobala) iti pierzi serviciu, vine politia peste tine. tabere de concentrare pentru dizidenti… orice comentariu neaprobat de partid e sters imediat…

    Iar oamenii sunt complet retardati. stau inchisi in case speriati si asteapta sa le spuna teveul adevaru

    • iar retardatii nu-si dai seama ca asta e abia inceputul.. pe pasaportu verde o sa fie trecut tot… exact ca i China… din cauza climei, daca manci carne de vita in loc de carne sintetica -100 puncte. nu mai ai voie decat 900m departe de casa.. critici guvernu 800m … doamne fereste sa zici ca is doar 68 de sexe cand oficial sunt 343

    • Din pacate ai dreptate Ion. Franta, Germania, Italia si Austria au devenit tari totalitare. Merkel si restul criminalilor au luat lecti la Pol Pot si Mao. Este teribil ce se intampla aici. Cu forta, dar nesilit de nimeni, trebui sa te vaccinezi altfel te lasa sa mori de foamne.
      Sa ne fereasca Sfantul de nebunii astia.
      Cel mai grav este, ca o mare parte a populatiei se inchina si adopta cu fericire masurile astea stupide.
      Este un proverb bun care spune: Teile und herrsche. Dezbina si conduce. Asta se intampla acum aici.