Soferul care a lovit un politist cu masina va fi extradat. Era cautat de autoritatile din Austria pentru furt

TIMISOARA. Soferul care a lovit un politist cu masina la Bocsa, joi, in timp ce agentul ii facea semn sa traga pe dreapta, iar apoi a incercat sa fuga si a fost nevoie de focuri de arma pentru a-l opri, era dat in urmarire internationala de catre autoritatile austriece.
Acesta era cautat pentru furt.
Individul a fost retinut pentru 24 de ore si dus in Arestul IPJ Caras-Severin fiind cercetat pentru ultraj.

Vineri, soferul de 42 de ani va fi prezentat prin videoconferinta Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara si se va dispune arestarea provizorie in vederea extradarii, dat fiind faptul ca pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare de catre autoritatile din Austria.

Va reamintim, joi, individul era in trafic la Bocsa, intr-un alai de nunta cu un Ferrari, cand politistii i-au facut semn sa traga pe dreapta. Acesta a refuzat si a calcat pedala de acceleratie acrosandu-l pe unul dintre agenti. Colegul acestuia a tras focuri de arma pentru a-l determina pe sofer sa opreasca in cele din urma. Politistul lovit de masina a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale.

FOTO si VIDEO: infocs.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Acum ceva ani era explicat în presa motivul pentru care minoritarii vin cu mașini scumpe cu numere de export. Cumpăra mașina din Germania pe numele unei firme din România fără sa plătească tva. Aici nu plătește tva și se întoarce cu mașina în germania. La o mașină scumpa tva ul nu e puțin.

  2. bravo! tot asa, sa se simta ca mai exista si autotitati, nu doar idioti in trafic peste tot ce se cred superiori cu rablele lor.

  3. Cum a trecut vama cu masina daca era cautat???

    • Spaga Eugene… cu spaga!

  4. W-hat ?
    Lasa-l ca nu-i cum … zic ei!
    Sau ar vrea 🙂

  5. Romulan…

  6. Nu se poate! Am crezut ca si-a luat bolidul din munca cinstita!

  7. Atit a fost de cautat ca la frontiera nu la intrebat nimeni de sanatate,in principiu daca vi din vest la bordul unei masini scumpe ca si in acest caz Ferari , si cu o culoare care cit sa fi de neatent tot iti sare in ochi,angajatii de la politia de frontiera verifica o idee mai atent documentele si persoanele,cel putin in teorie,si mai ales daca soferul face parte dintr o anumita minoritate,dar se vede ca in acest caz nu au gasit nimic suspect cu toate ca respectivul era dat in urmarire internationala,in schimb a fost oprit intr un asa zis control de rutina,adevarul este undeva la mijloc eu personal nu prea i au in seama comunicatele de acest gen,totdeauna sau aproape totdeauna ni se vind informatii trunchiate si incomplete.

  8. Moa … tt 🙂

  9. La ticăloșie COLECTIVA nu aveți ECHIVALENT in ieuropa! Hay ” pHuteti masa pen escrementele voastre: Sa fie aur si chita CA CIRC 🙂
    MARSH MAA monkey SVFG asap! de. peștii kriminale ..! SIM city BR…! QUY

  10. Mare durere ..! ce SA-ti .pun
    la schombrum poa
    NY ass 🙂 BR…!

  11. Extradat dupa ce isi ispaseste pedeapsa de ultraj in romania!