Rata de infectare cu COVID creste de la zi la zi, in Timisoara si in judet. Din peste 1300 de teste, au fost confirmati cu coronavirus alti 11 oameni

TIMISOARA. Autoritatile au anuntat bilantul ultimelor 24 de ore in Timis, care indica 11 noi cazuri de imbolnavire cu COVID, dupa efectuarea a 1343 de teste, din care 495 teste rapide, si niciun deces.

CITESTE SI: Aproape 400 de noi imbolnaviri cu COVID in Romania si 3 decese. 11 cazuri noi in Timis 

Cele 11 cazuri noi de coronavirus sunt: 7 la Timisoara, 1 la Iecea Mare, 1 la Faget, 1 la Jimbolia si 1 la Sanandrei.

In Timis, rata de infectare cu coronavirus este de 0,18 la mie, in crestere fata de ieri, iar la Timisoara e 0,26 la mia de locuitori, mai mult ca in urma cu o zi.

De asemenea, avem localitatea Parta in care rata de infectare a trecut de 1,5 la mie – 1,64 rata de incidenta.

Va reamintim ca aceste date, furnizate de Directia de Sanatate Publica, se calculeaza la 14 zile de referinta dintr-un total de 17, care sa cuprinda si retestarile, chiar daca nu s-au inregistrat cazuri noi.

Sunt 43 de pacienti, deopotriva confirmati si suspecti de coronavirus, internati in spitalele din Timis, dintre care 8 in Terapie Intensiva.

De la inceputul pandemiei, in Timis s-au inregistrat 54.601 infectari cu coronavirus, iar 1296 de oameni au pierdut lupta cu boala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Tovarasi responsabili de … . Nici maine nu este inca prea tarziu! Avem vaccinuri, ceva clienti, doritori de rapelul 2 si de a treia vaccinare si … asteptam sfarsitul lui septembrie???
    Ne vom vaita din nou cu fraze de genul romanii nu au constientizat, … (plus 10 randuri).
    Cu vreo saptaman in urma scriam despre ce ne asteapta, si ….