Concurs unic in tara, la Timisoara. Cele mai nastrusnice barcute din pet-uri si alte materiale reciclabile se intrec iarasi pe Bega

TIMISOARA. E deja traditie. Timisorenii sunt asteptati sa participe la o noua editie a concursului dedicat Protectiei Mediului – „Make it! Race it! Recycle it!„ – una dintre cele mai ecologiste competitii organizate in Romania.

Porneste iarasi provocatorul concurs pe Bega, de asta data in 11 septembrie, amanat fiind evenimentul din pricina pandemiei de coronavirus.

Echipa EcoStuff Romania invita timisorenii pe malul canalului pentru promova un stil de viata prietenos cu mediul, intr-un mod unic in Romania: printr-o competitie de ambarcatiuni construite din materiale reciclabile/recuperate.

Evenimentul este programat sambata, 11 septembrie, in zona Parcului Alpinet, in spatele Catedralei Mitropolitane.

Dupa curse, fiecare echipaj isi va demonta ambarcatiunea si va recupera sau va da spre reciclat deseurile din care a fost construita.

Make it! Race it! Recycle it! este singura competitie de acest gen din Romania si militeaza pentru un stil de viata prietenos cu mediul. Constientizarea importantei protectiei mediului si implicit a colectarii selective si a refolosirii/reciclarii a stat la baza ideii de organizare a acestui eveniment care, iata, se tine deja pentru a cincea oara la Timisoara.

Gândit ca un exercițiu de educație ecologică alternativă, în care participanții învață să refolosească într-un mod care stimulează creativitatea și lucrul în echipă, proiectul te scoate puțin din zona de confort, încurajează gândirea laterală și stimulează creativitatea. Ne bucurăm că numărul și diversitatea participanților crește și sperăm să prindă curaj cât mai mulți și să participe la această ediție”, transmite echipa EcoStuff Romania

Inscrierile se fac pana in 20 august AICI.

Printe echipajele care si-au anuntat deja participarea se numara AKWEL, DS Smith, Dalli, Decathlon, Draexlmaier, Hella, NOKIA, ZF, Valeo, Marele Ecran, Action for People.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Legarea la coorporatista

  2. Labareala corporatista