Rata de infectare cu COVID creste la Timisoara si in judet. Avem 13 noi cazuri de coronavirus

TIMISOARA. Autoritatile au anuntat bilantul ultimelor 24 de ore in Timis, care indica 13 noi cazuri de imbolnavire cu COVID, dupa efectuarea a 556 de teste, din care 303 teste rapide, si niciun deces.

CITESTE SI: Avem 181 de noi imbolnaviri cu COVID si 3 decese, in Romania, in ultimele ore. 13 cazuri sunt din Timis

Cele 13 cazuri noi de coronavirus sunt: 11 la Timisoara, 1 la Giroc, 1 Costeiu.

In Timis, rata de infectare cu coronavirus este de 0,15 la mie, mai mare decat ieri, iar la Timisoara e 0,24 la mia de locuitori, mai mult ca ieri.

De asemenea, avem localitatea Padureni in care rata de infectare se apropie de 2 la mia de locuitori (1,92).

Va reamintim ca aceste date, furnizate de Directia de Sanatate Publica, se calculeaza la 14 zile de referinta dintr-un total de 17, care sa cuprinda si retestarile, chiar daca nu s-au inregistrat cazuri noi.

Sunt 37 de pacienti, deopotriva confirmati si suspecti de coronavirus, internati in spitalele din Timis, dintre care 7 in Terapie Intensiva.

De la inceputul pandemiei, in Timis s-au inregistrat 54.571 infectari cu coronavirus, iar 1296 de oameni au pierdut lupta cu boala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. La cat mai multe …sa se infecteze gunoaiele alea de la gay parade …

  2. Sa facem o analiza a ce s-a intamplat pana acum – 1.Prima data am fost tinuti in case 2. Apoi au venit mastile din China 3.Am inceput sa purtam mastile si sa pastram distantarea sociala 3. Apoi in graba s-au construit Vaccinurile in Laboratoarele mai multor tari – Romania parca ar fi avut la Timisoara o incercare 4. Apoi au inceput sa ne spuna ca ne vor salva vietile daca ne vaccinam 5. Apoi cei care au fabricat vaccinurile si-au luat o masura de siguranta spunand ca sunt in faza de experiment si de fapt ne protejeaza doar o perioada 6.Apoi ne-au spus ca mai trebuie o doza suplimentara – a doua care este denumita si Rapel 7.Apoi ne-au spus ca totusi ar mai trebui o doza fiindca nu sunt atat de eficiente la mutatiile virusului care si-a dezvoltat noi tulpini 8. Acum nu stiu sa ne spuna cand va trece Pandemia – invocand slaba participare a oamenilor in campaniil e de vaccinare 9. Au fost oferite cadouri pentru cei care se vaccineaza – Pasapoartele verzi ale celor vaccinati care le dau acces la excursii,spectacole,stranduri,festivaluri si etc – apoi s-au facut analize medicale gratuite pe cand Casa de asigurari uneori nu mai au fonduri ptr.analize celor care cotizeaza lunar … era sa uit de mici. Oare daca stam drept si judecam stramb – nu e bine dar daca stam stramb si judecam drept ce o sa intelegem pana la urma?

  3. Daca stati doua saptamani inchisi in case scapam de pandemie… o luna.. doua.. un an.. cinci ani..
    Daca faci doua vaccinuri esti imunizat complet… trei.. patru.. cinci vaccinuri si gata.. maxim sase.. de doua ori pe an.. din trei in trei luni.. unu pe saptamana si sigur esti imun
    Nu va fi pasaport de vaccinare e teoria constipatiei .. doar asa pentru cine vrea… numa pentru tarile din zona rosie.. numa sa iesi din tara … numa pentru adunari mai mari de 500 persoane.. sa intrii in restaurant.. alimentara.. tramvai.. daca vrei sa iesi din lagar

    Poponarii vor doar sa fie lasati in pace … vor uniune civila .. sa fie cununati in biserica.. sa adopte copii.. sa nu folosesti mama si tata ca i discriminezi.. doar o zi pe an prostesteaza.. doar o saptamana doar o luna