Au pus tunurile pe restaurantele din Timisoara. 3 fast-food-uri amendate pentru mizeria in care tineau mancarea

TIMISOARA. Doua restaurante si patru fast-food-uri din centrul orasului au fost ‘calcate’ de inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor din Timis. Trei dintre acestea au fost amendate si le-a fost confiscata o cantitate insemnata de produse alimentare.

CITESTE SI: 20.000 de litri de lapte scursi dintr-o cisterna, dupa un accident pe Autostrada Vestului. Sofer incarcerat 

Dupa ce au verificat la sange localurile cu pricina, aflate in zona pietonala din jurul Pietei Unirii, inspectorii DSVSA Timis au aplicat amenzi de 30.000 de lei pentru trei dintre fast-food-uri. De asemenea, au confiscat 27 de kg de produse alimentare ce erau tinute in conditii de mizerie. Nu au fost inchise, insa patronilor li s-a dat termen pentru remedierea tuturor neregulilor.

Inspectorii DSVSA vor face verificari si in perioada urmatoare restaurantele, terasele, fast-food-urile, dar si supermarketurile din Timisoara, fiind sezon estival. Se va verifica daca produsele sunt expuse corect spre vanzare si daca sunt asezate in spatii care asigura temperaturi adecvate. De asemenea, se va verifica daca produsele ce urmeaza sa fie vandute sunt depozitate corect si daca sunt transportate in conditii corespunzatoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Totul pana la shaworma …..

  2. Sau cum ziceau aia de la Plus2 prin 2000 toamna:
    „Cine a pus shaorma-n drum/Ala are burta acum/Ce-i mai bun decat ciorba/Doar kebab-ul si shaorma” :))

  3. Consider ca e un lucru bun faptul că se fac controale. Chiar nu îi înțeleg pe ăștia care au o afacere și își bat joc de ea dar și de sănătatea oamenilor.

  4. O dat pe an „muncesc” si astia?

  5. Uitându-mă prin oraș observ totuși că românilor, mai ales oltenilor, le place sa stea în mizerie. Ce mai contează o shaorma la supra preț expirată.

  6. ce treaba ai tu cu oltenii bai nenorocitule,problema e la voi neam de puturosi imputiti,unde se fac contoale ?bai cocalar imputit…care esti tu,fara olteni de sute de ani ati fi vai de mama voastra,cine va conduce bai papagal fara pene,oltenii sunt peste tot si pretutindeni,sunt baieti destepti bai pufosule…jigodie de doi bani care esti…shaorma o consumati la greu ,tot voi banateni pufosi…..compara un banatean pufos cu un oltean tras printr-un inel,care va reguleaza nevestele cand vor,ca au cu ce bai impotetentule……limbist trompetitist care esti.

  7. Sper ca ati fost si la Karadorde in corpul de cladire al bisericii sarbesti. O data doar m-am uitat inauntru pe gaura dinspre bucatarie si mi-a fost de ajuns…

  8. De ce nu sunt nominalizate locatiile ? In acest mod se va repeta la nesfarsit, luata licenta .Oricum amenzile sunt mici, sanatatea consumatorilor nu primeaza pentru cei de la DSVSA oare de ce ……