Se apropie de 2 la mie rata de infectare cu COVID intr-o localitate de langa Timisoara. Avem 7 oameni in ATI si alte cateva zeci internati in spitale

TIMISOARA. Autoritatile au anuntat bilantul ultimelor 24 de ore in Timis, care indica 11 de noi cazuri de imbolnavire cu COVID, dupa efectuarea a 1732 de teste, din care 727 teste rapide, si niciun deces.

CITESTE SI: Aproape 250 de noi imbolnaviri cu COVID in Romania, in ultimele ore. Sunt 11 noi cazuri in Timis 

Cele 11 cazuri noi sunt: 5 din  Timisoara, 3 din Mosnita Noua, 1 din Giroc, 2 in Parta.

In Timis, rata de infectare cu coronavirus este de 0,12 la mie, in crestere fata de ieri, iar la Timisoara e 0,19 la mia de locuitori, tot in crestere.

De asemenea, avem localitatea Padureni in care rata de infectare se apropie de 2 la mia de locuitori (1,93).

Va reamintim ca aceste date, furnizate de Directia de Sanatate Publica, se calculeaza la 14 zile de referinta dintr-un total de 17, care sa cuprinda si retestarile, chiar daca nu s-au inregistrat cazuri noi.

Sunt 41 de pacienti, deopotriva confirmati si suspecti de coronavirus, internati in spitalele din Timis, dintre care 7 in Terapie Intensiva.

De la inceputul pandemiei, in Timis s-au inregistrat 54.532 infectari cu coronavirus, iar 1295 de oameni au pierdut lupta cu boala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. padureni are 2000 de locuitori asa ca 2 la mie e fix pix, 4 cazuri.
    dupa formula asta aberanta trebuie carantinate localitati cu 300 de locuitori pentru 1 caz, zeci de politisti sa faca filtru la intrari.

  2. Ni se întorc „valorile”. Alea vaccinate… Cel care s-a vaccinat doar pentru a putea călători în străinătate este doar un oportunist, individ fără caracter. Izolați-l. Nu are caracter. Vă va vinde oricând.

  3. Ce tristă-i pagina voastră, Opinie, fără graficul cazurilor covid din antetul paginii care pe vremuri era actualizat zilnic 😉

    • si pe care eu l-am eliminat din pagina cu un script 😛

  4. Dar ce bine „face” injecțiile astea? Și nu-mi răspunde cu „brașoave” gen „te ajută să treci mai ușor prin boală „.Alea sunt adjuvante. Vaccinurile au altă definiție.

  5. Să înțeleg că rata de infectare se calculează numărând și retestarile, chiar dacă nu s-au înregistrat cazuri noi. Așa scrie.
    Si mai scrie că se iau 14 zile din ultimele 17. Care14? Mă duce cu gândul ca se iau cele mai „convenabile”, adică cu cele mai multe cazuri.
    Altfel cum ar putea să crească rata în Timișoara, când numărul de azi e mai mic decât cel de ieri? Matematica spune clar: dacă aduni un număr mai mic decât media și refaci media, aceasta va fi mai mică, nu mai mare.
    Bine că știm și noi! Se face totul ca să iasă producția la hectar!

  6. Sa se ducă dracu toți retarzii