Mai multi oameni cu COVID in spitalele din Timisoara. Cati au ajuns la Terapie Intensiva

TIMISOARA. Creste numarul pacientilor din spitalele care ingrijesc bolnavi cu coronavirus la Timisoara.

CITESTE SI: Un fast food inchis, zeci de kilograme de produse confiscate si amenzi de peste 60.000 de lei date de inspectorii sanitar-veterinari, in numai o zi, la Timisoara 

Joi dimineata erau internati 48 de oameni, dintre care 7 la Terapie Intensiva.

30 de pacienti erau la Spitalul Judetean din Timisoara, 7 la Victor Babes si 4 la Spitalul CFR. Acestora li se adauga 4 in ATI la Victor Babes, 2 la Spitalul Municipal in Terapie Intensiva si unul la Judetean in stare mai grava.

Rata de infectare crescuse miercuri, atat in judet (0,11 la mie), cat si la Timisoara (0,18 la mie). Au fost raportate 12 cazuri noi de coronavirus si erau 44 de oameni internati.

CITESTE SI: A ajuns la 0,18 la mie rata de infectare cu COVID la Timisoara. Sunt 12 noi cazuri in judet si 44 de oameni in spitale 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Doctorii, alaturi de cei din corporatiile farmaceutice is cei mai jegosi oameni. la concurenta cu politicienii si ziaristii..

    Scopul lor e sa aiba cat mai multi oameni bolnavi. Daca oamenii ar fi sanatosi, ei nu ar ave venituri asa mari.. acum nici nu se mai prefac ca incearca sa vindece.. ce fac e sa cronicizeze boala, sa cumperi medicamente toata viata.. covidu e mana cereasca pentru ei.. practic, li s-au dublat veniturile

    • Ți-as sugera sa nu te mai duci niciodată la vreun medic sau sa mai iei vreodată vreun medicament de la jegosii aia (corporațiile farmaceutice) . In mod cert vei contribui la o lume mai buna.

      • cu siguranta esti unul din generatia post decembrista care a crescut doar in fata calculatorului, bombardat cu reclame farma… Si daca tot stai in fata calculatorului, mai cauta si alte informatii, ca nu totul e teorie conspirationista, cum ar fi cea legata de nenorocitul de rockefeller, tatucul imperiului farma. Apropo, tatl sau a fost vanzator de „snakeoil”. Get it?

        • Zi-ne si cu reptilienii daca tot te-ai apucat. Cine conduce, de fapt, lumea? :)) boooo

  2. Curand urmeaza lambda la care vaccinul actual nu prea mai are efect. Probabil va trebui data o noua doza si tot asa in fiecare an.

    https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.07.28.454085v1.full