Copilas de 4 ani mort, dupa ce mama s-a urcat la volan fara permis si s-a rasturnat cu masina pe o sosea din Banat

Grav accident de circulatie, sambata la amiaza, pe un drum judetean din judetul Caras Severin. Un copil de doar 4 ani a murit, dupa ce masina in care se afla, condusa chiar de mama acestuia, s-a rasturnat intr-un parau de pe marginea drumului, in zona localitatii Cornereva.

CITESTE SI: Si-a omorat tatal zdrobindu-l cu tractorul. Accident teribil in Timis

Potrivit politistilor, totul s-a intamplat in jurul ore 12.00. Femeia, in varsta de 27 de ani, desi nu avea permis de conducere, si-a urcat cei 4 copii in masina si a pornit la drum.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat un autoturism răsturnat într-o pârâu de pe marginea DJ 608, în localitatea Cornereva. Ulterior a fost identificată persoana care ar fi condus autoturismul, o femeie de 27 de ani din localitate, care din verificări s-a stabilit că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În momentul producerii accidentului, în autoturism s-ar fi aflat cei 4 copii minori ai femeii, unul dintre aceștia, în vârstă de 4 ani, fiind grav rănit, echipajul medical care a preluat minorul constatând decesul acestuia după efectuarea manevrelor de resuscitare. Ceilalți 3 minori nu au suferit vătămări corporale în urma accidentului rutier.

Femeia de 27 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0„, transmit reprezentantii IPJ Caras Severin.

Tanara s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis si ucidere din culpa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.