Licitatii pentru spatiile libere din Bastionul Theresia, dar si pentru cele din Parcul Industrial. Conditiile de participare

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis ii asteapta la finalul acestei luni la o licitatie pe toti cei care doresc sa isi deschida o afacere intr-unul din spatiile libere din Bastionul Theresia.

CITESTE SI: Am putea circula iarasi numai pe 3 benzi, pe strada Cluj, catre Spitalul Judetean, la Timisoara. Administratia Fritz vrea banda dedicata pentru transportul in comun si face un studiu de fezabilitate

Licitatia va fi una cu strigare si se va desfasura în data de 27 iulie 2021, ora 09.00, la sediul Consiliului Judetean Timis, Bd. Revolutiei din 1989 nr. 17, pretul de pornire fiind de 21,31 lei/mp/luna la care se adauga cota legala de TVA. Tariful pentru utilizarea terenului aferent frontului spatiului este de 14,76 lei/mp/luna la care se adauga cota legala de TVA.

Important de mentionat este ca inchirierea spatiilor se va face in limitele regulamentului recent aprobat. Conform acestuia, spatiile aferente sunt compatibile si pot asigura functiuni pentru desfasurarea de evenimente culturale, sociale, expozitionale, servicii si alimentatie publica. Sunt interzise activitatile de jocuri de noroc si pariuri în oricare din spatiile situate în Bastion si nu este permisa prepararea în aer liber a tuturor sortimentelor culinare (mici, gratar, frigarui, etc). De asemenea, regulamentul prevede ca programul de functionare in spatiile exterioare (terase) va fi de pana la ora 24:00.

AICI puteti consulta detaliile legate de licitatia pentru spatiile din Bastionul Theresia.

In ceea ce priveste Parcul Industrial si Tehnologic Timisoara (PITT), sunt scoase la licitatie de concesionare doua parcele, de 1437 mp si 3931 mp. Sedința publica de deschidere a ofertelor se va desfasura in data de 29 iulie, ora 09.00, la sediul Consiliului Judetean Timis, pretul de pornire fiind de 4 euro/mp/an + TVA.

PITT are in acest moment un grad de ocupare de peste 80%. Destinatia este constructie de hale de productie pentru industriile putin poluante sau servicii suport (inginerie, arhitectura, proiectare). Nu se pot construi depozite, care sunt considerate infrastructura industriala. Parcul este situat intr-o zona dinamica, pe Calea Torontalului, la o distanta de 8 km de centrul orasului si la 75 km de punctul de trecere al frontierei de la Cenad. Aeroportul „Traian Vuia” se afla la numai 20 km de locatie, iar accesul la calea ferata (Gara de Nord Timisoara) este la 8 km.

AICI puteti consulta detaliile privind licitatia pentru spatiile din Parcul Industrial si Tehnologic.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.