Accident cu doi morti, dupa ce un tractor si o masina s-au izbit. Foto

Grav accident de circulatie, in vestul tarii. Doi oameni au murit, dupa ce o masina si un tractor s-au izbit.

CITESTE SI: Ultima saptamana de calvar pe cea mai tranzitata sosea din vestul Romaniei. Stadiul lucrarilor pe DN68A, anuntat de DRDP Timisoara. Foto

Totul s-a intamplat in judetul Arad, la iesirea din localitatea Graniceri spre Siclau. In urma impactului dintre cele doua vehicule, cei doi au ramas incarcerati intre fiarele contorsionate ale masinii.

Echipajele de pompieri au reusit sa extraga oamenii din masina. O femeie a fost scoasa inconstienta, iar medicii au inceput imediat resuscitarea ei, iar barbatul care era cu ea a fost dus de urgenta la spital.

Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viata, ambii fiind declarati decedati.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. A venit ala ca nebunul cu tractorul si a intrat direct in masina, care era condusa regulamentar. Saracii, au mai murit doi oameni nevinovati din cauza vitezei unui tractor.