Zero noi cazuri de COVID in Timisoara, unul singur in judet din 2105 teste

TIMISOARA. Autoritatile au anuntat bilantul ultimelor 24 de ore in Timis, care indica un singur caz de imbolnavire cu COVID, dupa efectuarea a 2105 teste, din care 664 teste rapide, si niciun deces.

CITESTE SI: 37 de noi imbolnaviri cu COVID in toata Romania, in ultimele ore. In Timis avem un singur caz nou de coronavirus raportat 

Singurul caz nou de COVID raportat in Timis este din Teremia Mare.

In Timis, rata de infectare cu coronavirus este de 0,04 la mie, in usoara scadere fata de ieri, iar la Timisoara, incidenta cazurilor de COVID e 0,05 la mie, mai scazuta ca in ziua anterioara.

Sunt 28 de pacienti infectati internati in spitalele din Timis, din care 14 in Terapie Intensiva.

De la inceputul pandemiei, in Timis s-au inregistrat 54.353 infectari cu coronavirus, iar 1293 de oameni au pierdut lupta cu boala.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. La Teremia Mare? deci e la iesirea din tara,pleaca de la noi si va trece frontiera pe la Nerau sau Cenad…un sfat pentru omul gasit infectat….dai Nene tare cu Vinul ca te prinde acu’ Vaccinul. Dom’le dar cum se face ca dintr-o data Covid-19 nu mai exista?…dar cum de mai traiesc cei Nevaccinati si cei Vaccinati de grija lor?

  2. Ma refer la directorii de la Babeș care au gindit afacerea cu teste Covid PRIN CLINICILE LOR PRIVATE, sifonînd banul public, adică fondurile Casei de Sănătate, care în loc sa revină Clinicii de Stat, i-au deturnat în conturile lor private. Prin tarife umflate evident. Ca ultimii HOȚI LA DRUMUL MARE. A scos la lumină hoția cu lux de amănunte, reporterii de la Libertatea care au publicat contractele MĂSLUITE, de Musta și sefii de la Babeș.